«Εντατικά» η προανακριτική για τον Γιάννο - Κεκλεισμένων των θυρών οι συνεδριάσεις

Να ολοκληρώσει τις εργασίες της έως τις 27 Ιουνίου θα επιδιώξει η Προανακριτική Επιτροπή για τα εξοπλιστικά προγράμματα της περιόδου 2001-2004 και τις πολιτικές/ποινικές ευθύνες του Γιάννου Παπαντωνίου, η οποία συνεδρίασε σήμερα για να οργανώσει τις συνεδριάσεις της.

Οι συνεδριάσεις θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών αφού ισχύει το απόρρητο της εισαγγελικής έρευνας.

Η επιτροπή θα συνέρχεται τρείς φορές την εβδομάδα (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) προκειμένου να προχωρήσει σε εξετάσεις μαρτύρων αλλά και στον έλεγχο των στοιχείων που θα της παρασχεθούν. Αυτά θα προέρχονται από τις εισαγγελικές αρχές που έχουν συντάξει τις 6 σχετικές δικογραφίες που έχουν κοινοποιηθεί στην Βουλή, όσο και από το υλικό που θα αναζητήσει.

Έμφαση θα δοθεί στον εντοπισμό των 3 λογαριασμών στην Ελβετία που φέρεται να ανήκουν στον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας και θα επιδιωχθεί η συνεργασία των αρμόδιων αρχών.Η επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής θα γίνει την Τρίτη μετά την Κυριακή του Θωμά.​

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.