Εντατικολόγος του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης διαψεύδει τη Γκάγκα για την πορεία της πανδημίας

Εντατικολόγος του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης διαψεύδει τη Γκάγκα για την πορεία της πανδημίας
Φωτογραφία Αρχείου

Η εντατικολόγος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Χριστίνα Κυδώνα, επισημαίνει την ανάγκη εμβολιασμού και την τραγική κατάσταση που βιώνουν τα δημόσια νοσοκομεία, με ανάρτησή τα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απόσταση… μιλίων εμφανίζουν οι δηλώσεις των εργαζομένων στο ΕΣΥ, συγκρητικά με την τοποθέτηση της αναπληρώτριας υπουργού υγείας Μίνας Γκάγκα, αναφορικά με την επιστροφή στην πραγματικότητα που η τελευταία διαμήνυσε στην εκπομπή LiveNews.

Η παθολόγος του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, υπογραμμίζει σε όλους τους τόνους, σήμερα Παρασκευή, ότι είναι ανάγκη να κατανοήσουν όλοι την έννοια της προστασίας ανεξαρτήτου ηλικίας και να θωρακιστούν κατά του ιού, καθώς οι εισαγωγές αυξάνουν σε δραματικό βαθμό και οι ανάγκες για ΜΕΘ και ΜΑΦ πληθαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς.

Ενώ λοιπόν, νωρίτερα η κυρία Γκάγκα μιλώντας για τις ελλείψεις του ΕΣΥ  κατέληξε λέγοντας ότι «πρέπει να κάνουμε υπομονή μια, δυο, τρεις εβδομάδες και θα δούμε τα κρούσματα να κατεβαίνουν και θα δούμε τα πράγματα να είναι καλύτερα», συμπληρώνοντας ότι «θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω πολύ γρήγορα», η ρεαλιστικότερη αντιμετώπιση των άμεσα εμπλεκόμενων, μοιάζει εκ διαμέτρου αντίθετη.

Αναλυτικά η δημοσίευση της Χριστίνας Κυδώνα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter