Έντεκα stand-up comedians γράφουν για την πανδημία, την καραντίνα και την κυβέρνηση – Στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento την Κυριακή

Έντεκα stand-up comedians γράφουν για την πανδημία, την καραντίνα και την κυβέρνηση – Στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento την Κυριακή

Η stand-up σκηνή απέναντι σε μια παράλογη κατάσταση που αντιμετωπίζεται ακόμη πιο παράλογα από μια κυβέρνηση που νοσταλγεί τις αμέριμνες βόλτες Μπάντεν Μπάντεν και το motocross στην Πάρνηθα.

It’s showtime folks!

Αλέξανδρος Χαριζάνης: Ένα παπούτσι ανάμεσα στην Αριστερά και τη Δεξιά ή Οι μικρές καθημερινές χαρές της καραντίνας και πώς θα χάσετε τα κιλά που θα κερδίσετε.

Ήρα Κατσούδα: Τα εμβόλια στα περίπτερα ή Όταν η πραγματικότητα ξεπερνάει τα γραμμένα αστεία.

Νικολέτα Δάφνου: Καλοφάγωτο το τσουρέκι, κ. πρωθυπουργέ ή Πώς αντιδρούν τα «εγγενώς σούργελα» σε μια σουργελοκατάσταση.

Στέλιος Ανατολίτης: Ο «καλός άνθρωπος του Μαξίμου» ή Βραμ βρουμ στην Πάρνηθα και λεφτά στην αστυνομία και όχι στην υγεία.

Δημήτρης Δημόπουλος: Παρατηρήσεις για τρεις παραινέσεις ή Όταν τα πράγματα ζορίζουν θα παραμείνουν ζορισμένα ό,τι κι αν κάνουν όσοι νιώθουν ζορισμένοι από τη ζόρικη κατάσταση.

Αλέξανδρος Τιτκώβ: Η compañera Covid-19 ή Τα… «κορονοπάρτι», η νέα δημοκρατία και ο ιός που γλυκάθηκε από την εξουσία.

Αριστοτέλης Ρήγας: Η δεύτερη δολοφονία του Τζον Λένον ή Από τον Φρόιντ στη δήλωση του Τσόρτσιλ για τη ναυμαχία της Αλαμάνας.

Γιάννης Ρούσσος: Η καλύτερη κυβέρνηση για το ιδανικό ξέπλυμα ή Αν ξεχνάτε χαρτονομίσματα στα ρούχα σας που πάνε για πλύση, η λύση είναι μία: Νέα Δημοκρατία.

Ανδρέας Πασπάτης: Stand-up comedians σε lockdown ή «Οικόσιτες» φωτογραφίες από τον φωταγωγό, από την είσοδο του σπιτιού… από… από… από…

Δήμητρα Νικητέα: Διακοσμώντας γκρεμισμένες φαβέλες ή Βόλτες με τον χαμαιλέοντα στην Πατησίων και η τελευταία κορίνα αξιοπρέπειας της κυβέρνησης.

Δημήτρης Δούκογλου: Ναι, αλλά για τη Μικρασιατική Καταστροφή δεν λέτε ή Τζόκινγκ στο σπίτι και μια σταυροφορία χωρίς σταυροφόρους.

Παρεμβάσεις

Η τέως υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά γράφει για την Έκθεση Πισσαρίδη που δίνει το έναυσμα για την επικείμενη πολιτισμική πανωλεθρία.

Ο Αλέξανδρος Λουπασάκης, πρώην γιατρός και νυν παραμυθοσυγγραφέας, γράφει για τη λειτουργία του γέλιου στη ζωή και τα δίπολα γέννηση – θάνατος και τραγωδία – κωμωδία.

Συνεντεύξεις

«Όταν γίνεσαι προϊστάμενος ξεχνάς ότι ήσουν εργάτης»: Ο Γρηγόρης Κλιούμης από τα Υπόγεια Ρεύματα μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη για το νέο τους άλμπουμ «Η γη που αφήνω», τον κορονοϊό, τον φασισμό και το ροκ.

«Όσο πιο βαριά αντρίλα έχει μια φωνή τόσο πιο μεγάλη είναι η επιτυχία»: Ο Σταύρος Σιόλας μιλάει στον Αντώνη Μποσκοΐτη για το άλμπουμ του «Φωνές θιάσου», τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους καλλιτέχνες και την πολιτική.

Ο Απόστολος Γουγουλάκης μιλάει για τον δίσκο του «Στον ίσκιο», τις επιρροές του, την πολιτική, τη θρησκεία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter