Ενθετο Υγεία – Πρόληψη πάνω απ’ όλα – Με το Documento της Κυριακής

Ενθετο Υγεία – Πρόληψη πάνω απ’ όλα – Με το Documento της Κυριακής

Ένας διαφορετικός χειμώνας ξεκινάει. Οχι γιατί ο κορονοϊός αποτελεί πλέον παρελθόν αλλά γιατί ο φετινός χειμώνας μας βρίσκει πιο απροστάτευτους σε σχέση με τους δύο προηγούμενους.

Οι μάσκες έπεσαν, οι αποστάσεις εκμηδενίστηκαν την ώρα που οι λοιμώξεις του αναπνευστικού έρχονται καταπάνω μας με φόρα.

Οι γιατροί ανησυχούν για την μηδενική ανοσία που έχουμε σε όλες τις υπόλοιπες λοιμώξεις λόγω των μέτρων προστασίας των δύο τελευταίων ετών και επισημαίνουν την σημασία της πρόληψης και τις ενίσχυσης του ανοσοποιητικού μέσω της αλλαγής του τρόπου ζωής μας (καλύτερη διατροφή -άσκηση -διακοπή καπνίσματος) αλλά και μέσω του εμβολιασμού.

Στο ένθετο του Documento για την Υγεία που κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων συμφωνούν ότι η προληπτική φροντίδα δεν πρέπει να αναβάλλεται, καθώς η υγεία δεν μπαίνει σε αναμονή και πέρα από τις ετήσιες προληπτικές εξετάσεις εξηγούν ότι ένας από τους πιο τεκμηριωμένους τρόπους για να παραμείνουμε υγιείς και ίσως το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε τον οργανισμό μας είναι να έχουμε επαρκή ύπνο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter