Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στις ΗΠΑ δηλώνει ο Ρικ Πιτίνο

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στις ΗΠΑ δηλώνει ο Ρικ Πιτίνο

Ηρθε περίπου ως μεσσίας που θα σώσει το ελληνικό μπάσκετ μέσω εθνικής ομάδας και Παναθηναϊκού, ο Ρικ Πιτίνο σχεδόν 5 μήνες μετά έφυγε βράδυ για την πατρίδα του, αφήνοντας πίσω ένα σωρό αναπάντητα ερωτηματικά…

Ο Αμερικάνος προπονητής θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κολέγιο Αϊόνα και χθες (16/3) παραχώρησε συνέντευξη στις ΗΠΑ, όπου αναφέρθηκε στη περιπέτεια του στο Λούιβιλ (κατηγορήθηκε πως έδωσε 100.000 ευρώ σε νεαρό αθλητή για να έρθει στο Κολέγιο του), αλλά και στο νέο του ξεκίνημα στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Κοιτώντας πίσω στο χρόνο μου άξιζε να απολυθώ από το Λούιβιλ. Ήμουν αθώος για οποιοδήποτε αδίκημα; Ναι! Αλλά ήμουν ο ηγέτης και άξιζε να απολυθώ. Πρέπει να προχωρήσω μπροστά και για αυτό πιθανότατα έμαθε περισσότερο. Πήγα στον Παναθηναϊκό πριν 1,5 χρόνο. Ήταν παράξενα επειδή βρισκόμουν στη μαύρη λίστα, εκτός μπάσκετ για 2,5 χρόνια. Ήταν ευκαιρία για εμένα.

Όσο γινόταν η δίκη και αποδεικνυόταν πως ήμουν άμοιρος ευθυνών, όλα ήρθαν μαζί για μένα. Έπρεπε όμως να περιμένω 2,5 χρόνια για να ολοκληρωθεί η δίκη. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες άρχισαν τα τηλεφωνήματα από τις κολεγιακές ομάδες. Δεν έχω μεγάλο συμβόλαιο με το Αϊόνα. Νομίζω ότι μπορεί να καθαρογραφεί σε μία σελίδα. Μπορώ να σας πω τώρα πως, το μόνο σχολείο που θα είχε την οικονομική άνεση με το buyout μου είναι το Φορτ Νοξ.

Δεν νομίζω πως με το μπάι άουτ που έχω – και ντρέπομαι να σας πω το νούμερο επειδή είναι τρομακτικό- θα γίνει κάτι και σίγουρα το Αϊόνα θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός! Σχεδόν γελάω με το νούμερο, είναι κωμικό. Βρίσκομαι στα καλύτερα μου όταν δουλεύω πάνω στην ανάπτυξη και ανάδειξη αθλητών. Εκεί ανήκω. Νιώθω απίστευτο ενθουσιασμό με το Αϊόνα. Θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Ελπίζω να κάνουμε μία λαμπρή πορεία”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter