Έντονη φημολογία για Παναγιώτη Γιαννάκη και Πέτρο Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη φημολογία για Παναγιώτη Γιαννάκη και Πέτρο Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο μεγάλος όγκος των υποψηφίων του κυβερνώντος κόμματος για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι πλην τριών ή τεσσάρων ονομάτων τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν τις τελευταίες ημέρες ίσως και στην πανελλαδική εκδήλωση – συνάντηση στο τάε κβο ντο στο Φάληρο όπου και θα συσταθεί και η εκλογική επιτροπή του συνδυασμού «ΣΥΡΙΖΑ, Προοδευτική Συμμαχία».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκεται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες, ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Στην ίδια λίστα θα βρίσκεται και ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης, γιος του Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από το συνδυασμό του μέχρι πρότινος προσωπικού του φίλου και δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μόραλη.

Με τις δύο αυτές υποψηφιότητες το κυβερνών κόμμα απαντά αφενός στο κλίμα που επιχειρεί να δημιουργήσει η αντιπολίτευση στη Μακεδονία λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών αφετέρου στην προσπάθεια «διασύνδεσης» του Ολυμπιακού στον Πειραιά με τη ΝΔ, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τέλος και σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο υποψηφιότητας του πρώην Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη, οι πληροφορίες θέλουν τον νυν διευθυντή του Ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας να μην είναι υποψήφιος αλλά να στηρίζει, με δήλωσή του, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Παράταξη.    

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter