Εντονη τηλεοπτική κόντρα Ρήγα – Δένδια – Αποχώρησε από το στούντιο ο Ρήγας

Εντονη τηλεοπτική κόντρα Ρήγα – Δένδια – Αποχώρησε από το στούντιο ο Ρήγας

Σε τηλεοπτική κόντρα μεταξύ του Νίκου Δένδια και του Παναγιώτη Ρήγα, κατέληξε εκπομπή του Star, με τον γενικό γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί από το στούντιο.

Ανάμεσα στα θέματα της εκπομπής ήταν η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, την οποία και σχολίαζε ο Νίκος Δένδιας. Κατά τον σχολιασμό, ο Παναγιώτης Ρήγας διέκοπτε τον ομιλών με αποτέλεσμα ο τελευταίος να εκνευριστεί και να αρχίσει να λέει διαρκώς «αρχίσαμε τις διακοπές», υψώνοντας ταυτόχρονα τον τόνο της φωνής του.

Σε απάντηση ο Π. Ρήγας αντέτεινε πως «προσέξτε γιατί έχετε και αμνησία και αγνωμοσύνη», ενώ ο Ν. Δένδιας σχολίαζε: «Τελειώστε τις ανοησίες να πάμε παρακάτω». 

Την …ρήση «τελειώστε τις ανοησίες» ο Ν. Δένδιας την επανέλαβε πολλές φορές, ενώ δεν έμπαινε καν στην διαδικασία να συζητήσει με τον Παν. Ρήγα. 

«Κύριε Δένδια, εγώ θα σας απαντήσω γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους τηλεθεατές» αντέδρασε ο Παν. Ρήγας, ενώ ο Ν. Δένδιας συνέχισε να προκαλεί: «Από τον εαυτό σας δεν έχετε πολλά να σεβαστείτε. Σεβαστείτε τους τηλεθεατές». 

Ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τότε, ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκε από το πάνελ, με την Πόπη Τσαπανίδου να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, και τελικά αποχώρησε από την εκπομπή. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter