Έντονη φημολογία για… πορτοκαλί κάρτα στο ποδόσφαιρο

Έντονη φημολογία για… πορτοκαλί κάρτα στο ποδόσφαιρο

Καινά δαιμόνια στο ποδόσφαιρο με την πορτοκαλί κάρτα; Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων από τη Μεγάλη Βρετανία, η IFAB, εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής νέας ποινής στις επίσημες ποδοσφαιρικές οργανώσεις.

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία Διεθνούς Ποδοσφαίρου επεξεργάζεται, σύμφωνα με την Telegraph, την εισαγωγή προσωρινής αποβολής ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για την τιμωρία ενεργειών που «ακροβατούν» μεταξύ της κίτρινης και της κόκκινης κάρτας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα βρετανικά δημοσιεύματα, χρήση της πορτοκαλί κάρτας -με δεκάλεπτη αποβολή των ποδοσφαιριστών- θα γίνεται όταν υπάρχουν διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή αλλά και εσκεμμένα φάουλ, όπως για παράδειγμα αυτά που γίνονται για να κοπούν αντεπιθέσεις.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η IFAB ενδέχεται να δοκιμάσει το νέο μέτρο στο άμεσο μέλλον με την εισαγωγή του στην Premier League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει υπάρξει κατά καιρούς ανάλογη φημολογία περί αλλαγών τόσο στο ποινολόγιο όσο στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα. Τουλάχιστον προς ώρας…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter