Έντονος καβγάς Στεφανίδου με τον δημοσιογράφο της εκπομπής της Μάριο Αραβαντινό για τη Lamda Development (Video)

Έντονος καβγάς Στεφανίδου με τον δημοσιογράφο της εκπομπής της Μάριο Αραβαντινό για τη Lamda Development (Video)

Ο κακός χαμός έγινε στο στούντιο του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όταν η παρουσιάστρια ξεκίνησε μία δακρύβρεχτη τοποθέτηση για τις θέσεις εργασίας που δεν δημιουργήθηκαν επειδή η κυβέρνηση δεν προχώρησε στην επένδυση του Ελληνικού και ένας από τους συνεργάτες της… τόλμησε να εκφράσει διαφορετική άποψη.

Η κ. Στεφανίδου κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση ενώ σημείωσε πως όχι μόνο δεν βοήθησε την Lamda Development αλλά ότι εδώ και τέσσερα χρόνια βάζει εμπόδια στην έναρξη των εργασιών.

Εδώ λοιπόν, ο δημοσιογράφος Μάριος Αραβαντινός, παρενέβη και είπε το αυτονόητο, ότι δηλαδή, «δεν μπορεί καμία επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη ή του επιπέδου της Lamda Development, να λειτουργεί ανεξέλεγκτη. Κάθε κράτος έχει ορισμένους νόμους και έχει ορισμένους κανόνες που έχει θεσπίσει».

https://www.youtube.com/watch?v=AbmIeujrspQ

Χωρίς να τον αφήνει να ολοκληρώσει τη θέση του, η κ. Στεφανίδου βγήκε εκτός εαυτού, κατηγορώντας τον δημοσιογράφο πως θέλει να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Μάριο Αραβαντινό να της απαντάει πως δεν έχει τέτοια πρόθεση και θα μπορούσε και ο ίδιος να εγκαλέσει την ίδια ανάλογα, για το ότι εκείνη θέλει να στηρίξει τη ΝΔ και τη Lamda, πράγμα που είχε ως κατάληξη τις φωνές της Τατιάνας και την επανάληψη της φράσης «δεν θέλεις την επένδυση» χωρίς περαιτέρω επιχειρήματα.

Ακολούθησαν μερικά λεπτά έντασης ανάμεσα στους δύο με τον Μάριο Αραβαντινό να υπογραμμίζει: «στηλιτεύω ότι a priori κάποιοι υιοθετούν τη λογική της εταιρείας του κ. Λάτση που θέλει να επενδύσει στο Ελληνικό, αλλά από την άλλη υπάρχει ένα κράτος που πρέπει να θέσει όρους», ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου από την πλευρά της χωρίς να δίνει καμία ουσιαστική απάντηση του είπε: «απάντησέ μου, έχει ξεκινήσει η επένδυση τόσα χρόνια»; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter