Εντοπίστηκε νεκρός αστυνομικός στον Υμηττό

Εντοπίστηκε νεκρός αστυνομικός στον Υμηττό

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην περιοχή κυρά Ελένη Υμηττού, ο 38χρονος αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που είχε εξαφανισθεί από τις 25 Απριλίου 2017, από το σπίτι του στην Καισαριανή και αναζητείτο.

Δίπλα στη σορό του άτυχου αστυνομικού, η οποία εντοπίστηκε από διερχόμενο, σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε και το υπηρεσιακό του όπλο, ο σειριακός αριθμός του οποίου ταυτοποιήθηκε. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και αναμένεται η έκθεση του, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου

DNA για να βεβαιωθούν:

Περίπου μισή ώρα μετά τις δυο το μεσημέρι περιπατητές εντόπισαν κοντά σε δασικό μέρος στην περιοχή της «Κυρά Ελένης» στην Καισαριανή, την σορό ενός άντρα σε πολύ προχωρημένη σήψη και δίπλα του ένα πιστόλι.

Ενημέρωσαν αμέσως κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και αυτοί με την σειρά τους την αστυνομία. Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Αρχικά ο εκτιμήσεις είναι δύσκολο να δοθούν λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης της σορού, ωστόσο θεωρείται πλέον σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τον 38χρονο εξαφανισμένο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε στα τέλη Απριλίου όταν έφυγε από το σπίτι του και πήρε μαζί του μόνο το όπλο του.

Πέρα από την αναγνώριση ρούχων από τους οικείους του, οι Αρχές θα προχωρήσουν και σε ταυτοποίηση DNA, προκειμένου να είναι σίγουρες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter