Εντυπωσιακές οι νέες φανέλες του ΠΑΟ

Εντυπωσιακές οι νέες φανέλες του ΠΑΟ

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο «Ευγενίδειο ίδρυμα», με το τριφύλλι να δεσπόζει στον τρούλο του πλανητάριου, έγινε η φαντασμαγορική παρουσίαση των τριών νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού, ενόψει τις επόμενης σεζόν.

Η πρώτη φανέλα έχει πράσινο χρώμα με ανάγλυφα τριφύλλια και τη σημαία της Ελλάδας στη μέση. Η δεύτερη είναι άσπρη με πράσινες λεπτομέρειες και η τρίτη μαύρη με πράσινες λεπτομέρειες, ίσως η πιο εντυπωσιακή απ’ όλες.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνος Μαυροκουκουλάκης ανέφερε ότι «υπάρχει μια σύμπτωση ευχάριστη για ορισμένους. Το 1993 όταν αποφασίσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία που είχαμε με άλλη εταιρεία, είπαμε να πάρουμε την Kappa και έτσι έγινε. Η σύμπτωση είναι πως ο ομιλών υπέγραψε και τα δυο συμβόλαια. Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια σεζόν αθλητική πολύ καλή».

Τον λόγο πήρε και ο αντιπρόεδρος της Robe Di Kappa Λορέντζο Μπολιόνε ο οποίος είπε: «Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εδώ για να εγκαινιάσουμε τη συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό. Είναι επίσης τιμή για την εταιρεία μας που τα ρούχα μας θα τα φοράει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Και δεν μπορώ παρά να ευχηθώ όλα τα καλύτερα και μια εξαιρετική σεζόν στην ομάδα. Δουλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε για να φέρουμε το όνομα της εταιρείας μας μαζί με αυτή την ομάδα σε όλο τον κόσμο».

Στην συνεχεία μίλησε ο Creative Director της Kappa Εμάνουελ Οστίνι, ο οποίος είχε σχεδιάσει και την αντίστοιχη φανέλα του 1993: «Αυτή τη φορά είμαι περισσότερο συγκινημένος που βρίσκομαι στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό. Και είναι ιδιαίτερη χαρά και τύχη να κάνω μια δουλειά που ξεκίνησα το 1990. Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη ομάδα για την οποία σχεδίασα φανέλα και το πρώτο μου ταξίδι εκτός Ιταλίας για επαγγελματικούς σκοπούς ήταν αυτό στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό».

Η βραδιά έκλεισε με τους Κουρμπέλη, Μακέντα, Μπουζούκη και Διούδη να ανεβαίνουν στη σκηνή και να κάνουν τα μοντέλα φορώντας τις φανέλες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter