Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Ενωτικός ο θριαμβευτής των εκλογών, Χριστόφορος Σεβαστίδης

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Ενωτικός ο θριαμβευτής των εκλογών, Χριστόφορος Σεβαστίδης

Ενωτικό το μήνυμα του θριαμβευτή των εκλογών στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορου Σεβαστίδη.

Σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο κ. Σεβαστίδης και η επικρατούσα ομάδα του , αν και γίνεται αναφορά ακόμα και σε “δημοκρατικούς εκτροχιασμούς” της προηγούμενης περιόδου, τις οποίες όμως τελικά αποστράφηκε με την ψήφο του το εκλογικό σώμα δικαστών και εισαγγελέων , το νέο προεδρείο της ΕΝΔΕ ξεκαθαρίζει ότι “θα ανταποκριθούμε με όλες μας τις δυνάμεις χωρίς καμία διάθεση ρεβανσισμού απέναντι σε όσους μας πολέμησαν το προηγούμενο διάστημα”.

“Η επιτυχία των στόχων που θέτουμε στο ξεκίνημα κάθε νέας θητείας περνάει μέσα από το δρόμο της συνεννόησης και του διαλόγου”, επισημαίνει η ομάδα Σεβαστίδη που πολεμήθηκε λυσσαλέα από το ηττημένο δίπολο Λυμπερόπουλου- Σαλάτα.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση που συνυπογράφεται απο τους Χριστόφορο Σεβαστίδη, ΔΝ- Εφέτη,Χαράλαμπο Σεβαστίδη, Πρόεδρο Πρωτοδικών,Παντελή Μποροδήμο, Πρωτοδίκη,Αικατερίνη Ντόκα, Εφέτη,Αικατερίνη Μάτση, Αντεισαγγελέα Εφετών,Ιωάννα Ξυλιά, Πρόεδρο Πρωτοδικών,Μιχάλη Τσέφα, Πρωτοδίκη,Ευθαλία Κώστα, Ειρηνοδίκη :

” Το θριαμβευτικό αποτέλεσμα των εκλογών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κλείνει οριστικά μια παρατεταμένη περίοδο αμφισβητήσεων και δημοκρατικών εκτροχιασμών, που έπληξαν το κύρος της Ένωσης και απογοήτευσαν σημαντική μερίδα συναδέλφων. Δικαστές και Εισαγγελείς αξιοποίησαν την εμπειρία τους και με αίσθημα ευθύνης έδωσαν στην ομάδα μας την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών του Δ.Σ. Στο βαρύ αυτό τιμητικό καθήκον, που επωμιζόμαστε, θα ανταποκριθούμε με όλες μας τις δυνάμεις χωρίς καμία διάθεση ρεβανσισμού απέναντι σε όσους μας πολέμησαν το προηγούμενο διάστημα. Οι σαρωτικοί σχεδιασμοί που προαναγγέλλονται για τη Δικαιοσύνη δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού και διαιρέσεων. Πολλά ζητήματα που έμειναν εκκρεμή τους τελευταίους μήνες λόγω της αδρανοποίησης της Ένωσης, θα μπουν και πάλι στο τραπέζι της συζήτησης με το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Καθώς η επιτυχία των στόχων που θέτουμε στο ξεκίνημα κάθε νέας θητείας περνάει μέσα από το δρόμο της συνεννόησης και του διαλόγου, θα επιδιωχθούν άμεσα συναντήσεις με όλους τους θεσμικούς φορείς.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν και τους ευχόμαστε καλό δικαστικό έτος!” .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter