Ένωση Δικαστών: Τα έγγραφα του ΕΟΔΥ που εκθέτουν την «γαλάζια συνιστώσα» Λυμπερόπουλου – Σαλάτα

Ένωση Δικαστών: Τα έγγραφα του ΕΟΔΥ που εκθέτουν την «γαλάζια συνιστώσα» Λυμπερόπουλου – Σαλάτα

Το σχέδιο που υπέβαλε προς τον ΕΟΔΥ για τον τρόπο διεξαγωγής εκλογών στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καθώς και την προτεινόμενη διαδικασία από την πλευρά του Οργανισμού έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ένωση.

Τα έγγραφα εκθέτουν την πλευρά Λυμπερόπουλου – Σαλάτα στην Ένωση Δικαστών και δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν ξεπερνώντας το συνδικαλιστικό τους ρόλο. Από την έγγραφη απάντηση του ΕΟΔΥ προκύπτει ότι θα μπορούσε να διεξαχθεί σχετική ψηφοφορία αρκεί να τηρούνταν οι κανόνες που ζητεί ο ΕΟΔΥ.

Διαβάστε επίσης: Οι διοικητικοί δικαστές αντίθετοι με τις πρακτικές της «γαλάζιας συνιστώσας» Λυμπερόπουλου – Σαλάτα

Επομένως, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων «η απόφαση των εννιά μελών του ΔΣ δεν έχει κανένα έρεισμα και είναι προσχηματική». Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά Σαλάτα – Λυμπερόπουλου είναι φίλα προσκείμενη στην ΝΔ και επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης βρισκόταν σε ανοικτό πόλεμο. Κάτω από ην συνδικαλιστική τους ιδιότητα πρόσφεραν αφειδώς στήριξη στη ΝΔ κάτι που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από το χώρο της Δικαιοσύνης επιχειρούν να κάνουν ακόμη και τώρα, με το να αποτρέπουν τη διενέργεια εκλογών και να θέλουν να διοριστεί προσωρινή διοίκηση στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Να σημειωθεί ότι ανακοίνωση στήριξης προς την πλευρά Σεβαστίδη έβγαλε και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών η οποία με κομψό τρόπο αδειάζει την πλευρά Λυμπερόπουλου – Σαλάτα.

Διαβάστε αναλυτικά τα έγγραφα του ΕΟΔΥ: 

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/05/19/5ec3b119825e6321975af1a3.pdf

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter