ΕΟΔΥ και Αρκουμανέας κάνουν αγωγή στη «Δημοκρατία» και ζητούν 1 εκατ. ευρώ γιατί έγραψε την αλήθεια (Video)

ΕΟΔΥ και Αρκουμανέας κάνουν αγωγή στη «Δημοκρατία» και ζητούν 1 εκατ. ευρώ γιατί έγραψε την αλήθεια (Video)

Και όμως είναι αλήθεια! Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ριζούλης, διευθυντής της εφημερίδας Δημοκρατία, ο ΕΟΔΥ και ο επικεφαλής του, Παναγιώτης Αρκουμανέας έκαναν αγωγή στην εφημερίδα ζητώντας 1.000.000 ευρώ.

Όπως είπε ο ίδιος στο «Kontra», πριν από μήνες είχαν εμφανιστεί ψεύτικα κρούσματα στην περιοχή της Κοζάνης. Όπως ο ίδιος λέει, αποκαλύφθηκε στη συνέχεια πως ήταν κρούσματα του Νοεμβρίου που προστέθηκαν τον Ιανουάριο, σημειώνοντας πως ο Δήμαρχος της περιοχής έκανε και μήνυση για το θέμα, ενώ ξεσηκώθηκαν και οι τοπικοί φορείς.

«Εμείς γράψαμε γι αυτό το θέμα και μιλήσαμε για εγκληματικές ευθύνες για τέτοια λάθη γιατί επιβάλλονται μέτρα, περιοριστικά. Δεν μπορεί αυτά να επιβάλλονται με λάθος στοιχεία. Γι αυτό μας έκαναν μήνυση» σημειώνει συγκεκριμένα.

Προσθέτει μάλιστα πως ομολογούν πως υπήρχαν λάθος στοιχεία!

Όπως αναφέρει, με την ευκαιρία αυτή ζητούν από την εφημερίδα να παραδεχθούν πως δεν υπήρχαν διπλά βιβλία για την πανδημία.

«Θέλει ένα ξέπλυμα δικαστικό με το ακαταδίωκτο που ψήφισε η κυβέρνηση, θέλει να πετύχει και το ξέπλυμα το προσωπικό, προσπαθώντας να αναγκάζουν τους δημοσιογράφους να ομολογήσουν ψέματα», σημειώνει.

«Φυσικά και δεν θα το κάνουμε, θα πάμε στα δικαστήρια» καθιστά σαφές ο Δημήτρης Ριζούλης.

Παράλληλα εκτιμούν πως πρόκειται για την πρώτη υπόθεση που θα ισχύσει τα «ακαταδίωκτο».

«Όταν ένας φορέας ζητά ένα εκατομμύριο δεν θέλει να δικαιωθεί, θέλει να τους τιμωρήσει. Θέλει να τους εκδικηθεί, θέλει να τους εξοντώσει» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ριζούλης, προσθέτοντας πως θα ήταν εξωφρενικό να πάρει το ποσό και προσθέτει:

«Θλίβομαι από το γεγονός πως δεν το καταδίκασαν ούτε οι δημοσιογραφικές ενώσεις, ούτε συνάδελφοι, ούτε πολιτικά κόμματα. Εδώ δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου και ελευθερία της άποψης; Δεν υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας;», διερωτάται. 

Δείτε το βίντεο:<

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter