Για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

ΕΟΕ: «Ναι» στην αξιοποίηση του ΟΑΚΑ με μία προϋπόθεση

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν πρόκειται να βάλει εμπόδια στην αξιοποίηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Θέτει όμως μία βασική προϋπόθεση που αφορά στην εύρεση χώρων προκειμένου να προπονούνται οι αθλητές οι οποίοι χρησιμοποιούν για την εκγύμναση τους τα γήπεδα του ΟΑΚΑ.

Σε Δελτίο Τύπου της ΕΟΕ αναφέρονται τα εξής: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στην οποία και ανήκει το ΟΑΚΑ αλλά όχι και η διαχείρισή του, έχει επανειλημμένα ταχθεί υπέρ της αξιοποίησης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων των οποίων την κακή κατάσταση όλοι γνωρίζουμε. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΟΕ, ασφαλώς και είναι πρόθυμη να συμφωνήσει με μία σοβαρή πρόταση αξιοποίησης του ΟΑΚΑ, με την προϋπόθεση να υπάρξει εναλλακτική λύση για τους αθλητές που προπονούνται και στεγάζονται σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Είναι υποχρέωση και καθήκον της ΕΟΕ να στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που έχει δεχθεί και συνεχίζει να δέχεται απανωτά χτυπήματα από την οικονομική κρίση αλλά και από τους πολέμιους του αθλητισμού στη χώρα μας. Μετά τη στέρηση των κινήτρων, ας μην πάρουμε από τους αθλητές και τις εγκαταστάσεις στις οποίες προπονούνται».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.