ΕΟΠΥΥ: Θα αποζημιώνει ιατροτεχνολογικά προϊόντα που διαθέτουν έγκριση

Αποκλειστικά είδη τα οποία έχουν ενταχθεί στο νέο μητρώο του Εθνικού Κέντρου Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ)-ΕΟΠΥΥ και διαθέτουν τη σχετική έγκριση, θα αποζημιώνει από 1η Ιανουαρίου 2017, ο Οργανισμός.

Ως εκ τούτου καλούνται, οι εισαγωγείς/κατασκευαστές των παρακάτω κατηγοριών ειδών: συμπληρώματα ειδικής διατροφής, οπτικά, αναπνευστικά, ορθοπεδικά, ακουστικά βαρηκοϊας, επιθέματα, υλικά αποσιδήρωσης, οστομικά υλικά, καθετήρες, υλικά περιτοναϊκής κάθαρσης & αιμοκάθαρσης, υλικά σακχαρώδους διαβήτη, αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, λοιπός ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός, να εγγραφούν και να αιτηθούν την έγκριση των ειδών που διαθέτουν, στο νέο μητρώο ΕΚΑΠΤΥ-ΕΟΠΥΥ.

Οι αιτήσεις που θα καταχωρισθούν, θα αξιολογηθούν από το ΕΚΑΠΤΥ και τον ΕΟΠΥΥ και στα αντίστοιχα είδη θα αποδοθούν νέοι μοναδικοί κωδικοί Μητρώου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.