Επαγγελματικό διπλό του Ολυμπιακού στο «Βικελίδης»

Επαγγελματικό διπλό του Ολυμπιακού στο «Βικελίδης»

Με μία επαγγελματική νίκη που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας και χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση πέρασε ο Ολυμπιακός από το «Κλεάνθης Βικελίδης»: 2-1, παρά το 0-1 του πρώτου δεκαλέπτου. Οι Πειραιώτες έφτασαν τους 16 βαθμούς, έναντι 15 της Ξάνθης, 14 του ΠΑΟΚ, 13 του ΟΦΗ και 11 της ΑΕΚ.

Ο Άρης πήρε το προβάδισμα πολύ νωρίς, με κεφαλιά του Ντιγκινί στο 7’ από κακό υπολογισμό του Ελ Αραμπί, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο. Ο Μασούρας ισοφάρισε στο 33’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσιμίκα, ενώ ο Ελ Αραμπί σημείωσε με τον ίδιο τρόπο το 1-2 πέντε λεπτά αργότερα.

Ο Σουντανί, ο οποίος επιστρατεύτηκε από τον πάγκο όταν ο Ποντένσε ένιωσε ενοχλήσεις, σκόραρε στο 43’, αλλά είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του, οπότε το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή Τζοβάρα, μετά από εξέταση του VAR. Νωρίτερα ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι, σε μαρκάρισμα στον Βαλμπουενά.

Η αντεπίθεση του Άρη μετά την ανάπαυλα έμεινε άκαρπη, αφού ο Κόρχουτ αστόχησε σε κεφαλιά στο 54’ και ο Ντιγκινί νικήθηκε από τον Σα στο 67’. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 77’, με τον Μασούρα που αστόχησε. Ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Σεμέδο στο 81’.

Το ματς ήταν σκληρό και οι Γκάμα, Κόρχουτ, Σούντγκρεν, Σεμέδο, Τόνσο Τοροσίδης, Α.Παπαδόπουλος, Γκιγιέρμε, Σα χρεώθηκαν με κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ: Έμαν, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα (75’ Mαρτίνες), Φετφατζίδης (46’ Μαντσίνι), Ντιγκινί (84’ Τόνσο), Ιντέγε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Τσιμίκας (57’ Τοροσίδης), Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε (33’ Σουντανί), Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί (83’ Γκερέρο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter