Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε ο Ολυμπιακός

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε ο Ολυμπιακός

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να νικήσει 2-1 τους Χανιώτες.

Στην «πρεμιέρα» του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός μπήκε προσπαθώντας να πιέσει ψηλά τον Πλατανιά και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, ωστόσο η ομάδα του Παράσχου κατάφερε να απορροφήσει όλη την πίεση και να κρατήσει μακριά από την εστία της τους κινδύνους. Από την άλλη, οι Χανιώτες ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα, δείχνοντας τα… δόντια τους με Γιορέντε και Μανούσο. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν τον Καπίνο στο 44′. Ο Φιγκέιρας έκανε χέρι στην περιοχή και έπειτα από διαβουλεύσεις ο διαιτητής Ζαχαριάδης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μανούσος εν μέσω αποδοκιμασιών άνοιξε το σκορ.

Τα νεύρα και το αρνητικό αποτέλεσμα δεν επηρέασαν τους «ερυθρόλευκους» στο δεύτερο μέρος. Ο Ολυμπιακός κατάφερε νωρίς, στο 54′, να ισοφαρίσει με τον Μάριν και να πάρει ξανά την ψυχολογία με το μέρος του. Ο Γερμανός απείλησε ξανά στο 61′, ενώ ο Λεμονής έριξε στο ματς τον Μάρτινς αντί του Καμπιάσο. Ο Πορτογάλος ήταν εκείνος που ξεκίνησε την προσπάθεια για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Έβγαλε στον Φιγκέιρας, ο οποίος βρήκε τον Ρομαό και εκείνος από κοντά ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Πλατανιάς όμως δεν τα παράτησε και ο Φιγκέιρας πρόλαβε σωτήρια τον Γιορέντε, ενώ στο 70′ ο Ανσαριφάρντ απάντησε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Μάριν και ο Καρντόσο έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσουν τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο, με το άγχος να συνεχίζεται. Τελικά, το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Μποτία, Ρομαό, Ντα Κόστα, Φορτούνης (79′ Τσόρι), Μάριν, Ανσαριφάρντ (70′ Καρντόσο), Καμπιάσο (62′ Μάρτινς), Ντε Λα Μπέγια, Ανδρούτσος, Φιγκέιρας

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Βάντερσον, Μπανανά, Καρυπίδης, Πριντέτα (81΄ Γουνδουλάκη΅), Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (79′ Σταισάβλιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης (64′ Σίγκνεβιτς), Γιορέντε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter