Επαναφορά της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας – Μόσχας από τις 8 Φεβρουαρίου

Επαναφορά της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας – Μόσχας από τις 8 Φεβρουαρίου

Η Ρωσία επαναφέρει από τις 8 Φεβρουαρίου τις αεροπορικές συνδέσεις με την Ελλάδα, καθώς και με την Σιγκαπούρη, καθώς η έξαπλωση των μολύνσεων του νέου κορονοϊού έχει επιβραδυνθεί, ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική κυβέρνηση.

«Με βάση τα αποτελέσματα των συζητήσεων και λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση σε μεμονωμένες χώρες, αποφασίστηκε η επαναφορά σε αμοιβαία βάση διεθνών πτήσεων με την Ελλάδα και την Σιγκαπούρη από τις 8 Φεβρουαρίου 2021», υπογράμμισε η ανακοίνωση του ρωσικού ομοσπονδιακού κέντρου απάντησης κατά του νέου κορονοϊού, που εκδόθηκε μετά από συνάντηση στην οποία προήδρευσε η αντιπρόεδρος Τατιάνα Γκολίκοβα.

Όπως τονίζεται θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Μόσχα στην Αθήνα, ενώ τρεις φορές την εβδομάδα θα εκτελούνται πτήσεις από την ρωσική πρωτεύουσα με προορισμό την Σιγκαπούρη.

Η κυβέρνηση είπε επίσης ότι εκτός από την Μόσχα, αρκετά αεροδρόμια στη χώρα, όπως στο Αστραχάν, το Γεκατερίνμπουργκ, το Ιρκούτσκ και το Χαμπάροφσκ, θα επαναφέρουν ορισμένες διεθνείς πτήσεις από τις 8 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter