Επανεμφάνιση Αλαφούζου

Επανεμφάνιση Αλαφούζου

Ο Γιάννης Αλαφούζος εδώ και ένα χρόνο δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σήμερα το απόγευμα επισκέφθηκε στο γραφείο του τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ζήτησε να μην «κοπούν» τα χρήματα των ΠΑΕ που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Ο Μr ΣΚΑΪ «κατέθεσε την αγωνία του για την ομαλή και ανταγωνιστική διεξαγωγή του πρωταθλήματος, παρότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει εξασφαλισμένο τηλεοπτικό πάροχο», όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Στη διάρκεια της συζήτησης ο Αλαφούζος κατέθεσε υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις του, για να ληφθούν υπόψιν στον διάλογο που εξελίσσεται, προτού ανακοινωθούν τα πρώτα σχετικά μέτρα της κυβέρνησης. «Τα κρούσματα γηπεδικής βίας, άλλωστε, έχουν πολλαπλώς απασχολήσει τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια κι έχει πέσει θύμα της αναποτελεσματικής αντιμετώπισής τους με σοβαρές, αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ και στην συνέχεια επικεντρώθηκε στο επείγον της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ και των συστημάτων ασφαλείας του, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων τους εκεί. Η αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας δεν κοστίζουν παραπάνω από 25.000 ευρώ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter