Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Ηχογραφημένο μήνυμα

Επανεμφάνιση Σώρρα με μυστικιστικά μηνύματα και επίθεση σε συνεργάτες του (Video)

Την πρώτη διαδικτυακή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος παραμένει άφαντος τους τελευταίους μήνες.

Σε ηχογραφημένο του μήνυμα ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις επαναλαμβάνει τις μυστικιστικές δοξασίες με τις οποίες στρατολόγησε δεκάδες οπαδούς, επιτίθεται δε προσωπικά και με σκληρές εκφράσεις («κερατάδες» και «προδότες») σε πρώην συνεργάτες του τους οποίους διατάζει να αποχωρήσουν από το «κίνημα».

Ο επικεφαλής της μυστικιστικής ακροδεξιάς οργάνωσης "Ελλήνων Συνέλευσις", Αρτέμης Σώρρας, παραμένει φυγόδικος από τα τέλη Μαρτίου. Σε βάρος του εκκρεμούν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για:

- Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 Περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

- Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση

- Διασπορά ψευδών ειδήσεων

- Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος

- Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

- Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.