Επανήλθε ο Κατσίκης: Δεν καταλάβαμε καλά… αλλά ακατάλληλοι οι ομοφυλόφιλοι να έχουν παιδί! (Video)

Επανήλθε ο Κατσίκης: Δεν καταλάβαμε καλά… αλλά ακατάλληλοι οι ομοφυλόφιλοι να έχουν παιδί! (Video)

Επανήλθε σήμερα με δηλώσεις του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης μετά τη χθεσινή ομοφοβική ομιλία του στη Βουλή για το θέμα της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Κατά τον κύριο Κατσίκη μιλώντας στον ΑΝΤ1 και το Γιώργο Παπαδάκη – μετά τη γενική κατακραυγή – και εμείς δεν καταλάβαμε καλά, και ο ίδιος δεν είπε αυτό που νόμισαν οι δημοσιογράφοι αφού τον διαστρέβλωσαν (Η ομιλία στη Βουλή ΕΔΩ).

Πάντως, για να μην έχουμε καμία απορία, ο κ. Κατσίκης κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα…

«Δράττομαι της ευκαιρίας να τους διαψεύσω, να τους πω ότι διαστρέβλωσαν την αλήθεια και κακοποίησαν την πραγματικότητα, διότι δεν έκανα καμία ταύτιση» είπε ο Κωνσταντίνος Κατσίκης, στον ΑΝΤ1 για τη δήλωση του για τη δυνατότητα αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, επικρίνοντας έντονα όσους την υιοθετούν και κάνοντας λόγο για “λογική παράνοιας” και για “σεξουαλικά παρεκτρεπομένους”.

«Η ομιλία μου είχε διάρκεια εννέα λεπτών, το πρώτο πράγμα που ξεκίνησα να λέω ήταν ότι σέβομαι το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στο πεδίο του σεξουαλικού προσανατολισμού και βεβαίως και των ομοφυλόφιλων. Στη συνέχεια, η δήλωσή μου, που εσείς ήπια χαρακτηρίσατε σκληρή γιατί κάποιοι άλλοι είπαν ότι ταύτισα την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία. Έλεος κ. Παπαδάκη. Δράττομαι της ευκαιρίας να τους διαψεύσω, να τους πω ότι διαστρέβλωσαν την αλήθεια και κακοποίησαν την πραγματικότητα, διότι δεν έκανα καμία ταύτιση, διερωτήθηκα στο τέλος. Διερωτήθηκα πόσο αθώα είναι η αγάπη μεταξύ των ομοφυλοφίλων για να περάσω ένα μήνυμα και να στηρίξω το αρχικό μου επιχείρημα για την ακαταλληλότητα των ομοφυλοφίλων να έχουν το δικαίωμα της αναδοχής σε πρώτη φάση και σε δεύτερη φάση της υιοθεσίας παιδιών» ανέφερε ο κ. Κατσίκης.

«Στην ομιλία μου είπα αυτά που είπα, αλλά η διαστρέβλωση με πειράζει», συμπλήρωσε

Τι είχε πει από το βήμα της Βουλής:

«Η επιχειρηματολογία των θιασωτών της ομοφυλοφιλίας, πως η αγάπη δεν είναι αμαρτία, έχει απάντηση. Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη. Εξαρτάται όμως και το που κατευθύνεται. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής, είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσαν να ισχυριστούν πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις η αγάπη είναι αμαρτία και μάλιστα τερατώδης, ενώ στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, θεωρείται αθώα αυτή η αγάπη;» είπε χρησιμοποιώντας χρυσαυγίτικη ρητορική.

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως κανείς δεν θα του βάλει φίμωτρο και θα λέει όσα (σ.σ. ομοφοβικά και ρατσιστικά) θέλει. «Φίμωτρο δεν μου βάζει κανείς. Φοβόμαστε να πούμε αυτό που θέλουμε -γιατί θα μας τρολάρουν, θα μας χαρακτηρίσουν ομοφοβικούς και ρατσιστές- ότι είναι όνειδος» υποστήριξε και συμπλήρωσε:

«Αμφισβητώ την καλή πρόθεση τους. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα να αναπαραχθούν, αλλά θέλουν να γίνουν ανάδοχοι. Η ψυχική και συναισθηματική ασφάλεια των παιδιών απαιτεί πρωτίστως διακριτούς και αλληλοσυμπληρώμενους ρόλους. Τα παιδιά αυτά δεν θα μεγαλώσουν εδώ μέσα προστατευμένα από προοδευτικά μυαλά, αλλά εκεί έξω, φορτωμένα με τη διαφορετικότητα που δεν θα μπορούν να χειριστούν από την κοινωνική πραγματικότητα».

Μυστικά & Documento

29/01/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter