Έπαθε… Τραμπ ο Ερντογάν: Θα συναντηθεί με τον Πενς και τον Πομπέο

Έπαθε… Τραμπ ο Ερντογάν: Θα συναντηθεί με τον Πενς και τον Πομπέο

Αν και αρχικά είχε τονίσει το ότι δεν θα συναντηθεί με τον Μάικ Πενς και τον Μάικ Πομπέο, εν τέλει τα «γύρισε», αναφέροντας στους Τούρκους δημοσιογράφους τα αντίθετα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε πριν από λίγη ώρα το ότι δεν δέχεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, αλλά και τον υπουργό Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, οι οποίοι θα μεταβούν στην Άγκυρα σε μια προσπάθεια διαμεσολάβησης μεταξύ Κούρδων και Τούρκων.

Όμως, σύμφωνα με το Skynews, ο Τούρκος πρόεδρος έκανε την… ανατροπή, αναφέροντας στα ΜΜΕ της χώρας του το ότι θα συναντηθεί και θα μιλήσει εν τέλει με τους Πενς και Πομπέο.

«Απαράδεκτες οι κυρώσεις εναντίον μας»

«Όλες οι απειλές και οι κυρώσεις εναντίον μας είναι απαράδεκτες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο κοινοβούλιο, ο οποίος κατέστησε σαφές πως σε ενδεχόμενη επιβολή κυρώσεων από τις ΗΠΑ, η χώρα του θα απαντήσει.

«Αναμένουμε από το Κονγκρέσο την υποχώρηση από τις ζημιογόνες προσεγγίσεις του για το θέμα. Οι σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και τις ΗΠΑ βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη φάση», τόνισε μεταξύ άλλων σε ομιλία του στο τουρκικό κοινοβούλιο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter