Επεισόδια ΑΠΘ: Για εξύβριση διώκεται ο «μυστηριώδης άνδρας» που προκαλεί το χάος – Τον μισό Ποινικό Κώδικα «φορτώνουν» σε φοιτητή

Επεισόδια ΑΠΘ: Για εξύβριση διώκεται ο «μυστηριώδης άνδρας» που προκαλεί το χάος – Τον μισό Ποινικό Κώδικα «φορτώνουν» σε φοιτητή

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο άνθρωπος που προκάλεσε τους αστυνομικούς και εν τέλει τα επεισόδια στο ΑΠΘ διώκεται για απλή εξύβριση, τη στιγμή που «φόρτωσαν» τον μισό Ποινικό Κώδικα σε έναν φοιτητή, 24 ετών.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη – Επεισόδια στο ΑΠΘ: Μυστηριώδης άνδρας προκαλεί τα ΜΑΤ και μετά εξαφανίζεται (Video)

Και συγκεκριμένα, ο «μυστηριώδης άνδρας», ηλικίας 46 ετών, που βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή», χτυπά τα ΜΑΤ, τρυπώνει ανάμεσά τους και μετά εξαφανίζεται αφήνοντας πίσω του το απόλυτο χάος με τους αστυνομικούς να κυνηγούν και να χτυπούν φοιτητές, περνάει αυτόφωρο καθώς κατηγορείται για απλή εξύβριση.

Την ίδια στιγμή, ο 24χρονος φοιτητής, μετά από τη δίωξη του εισαγγελέα, κατηγορείται για έξι(!) πλημμελήματα. Ειδικότερα, διώκεται για: διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης, αντίσταση, παράνομη οπλοφορία (βρήκαν ένα κοπίδι) και οδηγήθηκε στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Από την άλλη ο 46χρονος διώκεται για εξύβριση και παραπέμφθηκε στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου.

Έξω από τα Δικαστήρια είναι σε εξέλιξη παράσταση διαμαρτυρίας σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες.

Προκαλεί, χτυπά και… τον αφήνουν να φύγει

πυροδοτώντας έτσι τα χθεσινά επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια διά μαγείας να εξαφανίζεται.

Όπως φαίνεται, ο άντρας που προκάλεσε τα επεισόδια της Τρίτης στο ΑΠΘ, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στα ΜΑΤ και αρχίζει να τα προκαλεί, η διμοιρία ορμά στην ομάδα φοιτητών που διαμαρτυρόταν στο σημείο και εκείνος, περνά ανάμεσα από τους αστυνομικούς που τον αγνοούν και εξαφανίζεται. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ίδιος άνδρας μιλάει ατάραχος στο κινητό του τηλέφωνο ενώ παραδίπλα εκτυλίσσονται τα επεισόδια με τους άνδρες των ΜΑΤ να προχωρούν σε χρήση χημικών, κρότου λάμψης, αλλά και των γκλοπ τους, για να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους φοιτητές.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter