Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια της Κορίνθου από οργισμένους Ρομά (Video – Photos)

Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια της Κορίνθου από οργισμένους Ρομά (Video – Photos)

Επίθεση δέχτηκε έξω από το δικαστικό μέγαρο Κορίνθου ο φίλος του 35χρονου άντρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον επίδοξο διαρρήκτη Ρομά στην περιοχή Σολωμός στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με το korinthos.tv. αυτή την ώρα επικρατεί ένταση με συμπλοκές έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, προκειμένου να κατευναστούν τα πνεύματα. Η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι» με τους Ρομά να εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς τους οικείους του 35χρονου δράστη. 

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των Ρομά, οι οποίοι μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Ο 35χρονος που σκότωσε και επιχείρησε να εξαφανίσει σε λατομείο τον άτυχο άντρα μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 52χρονος, μαζί με έναν 54χρονο, επιχείρησαν να αφαιρέσουν πουλερικά από την αυλή του σπιτιού του 35χρονου. Εκείνη τη στιγμή όμως έγιναν αντιληπτοί από τον 35χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 52χρονος. Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, στη συνέχεια ο 35χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο τη σορό του 52χρονου σε αγρόκτημα της ίδιας περιοχής.

Μετά τους πυροβολισμούς ο 54χρονος έφυγε από το σημείο και στη συνέχεια περιέγραψε σε οικεία του πρόσωπα τα όσα συνέβησαν. Έπειτα από λίγη ώρα, οικεία πρόσωπα του 54χρονου πήγαν στο τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και είπαν ότι αγνοείται ο 52χρονος στην περιοχή του Σολωμού.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πήγαν στην περιοχή του Σολωμού, όπως τους είχαν υποδείξει τα οικεία πρόσωπα του 54χρονου, και βρήκαν κάλυκες και κηλίδες αίματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν τη σορό του 52χρονου σε αγρόκτημα με ελαιόδεντρα, κοντά στον δρόμο που οδηγεί στο λατομείο της περιοχής.








Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter