Επεισόδια και στο Περιστέρι λίγο πριν τη σέντρα Ατρομήτου-Πανιωνίου!

Επεισόδια και στο Περιστέρι λίγο πριν τη σέντρα Ατρομήτου-Πανιωνίου!

Δυστυχώς για τον ελληνικό αθλητισμό, τα μετάλλια και οι διακρίσεις των αθλητών δεν φθάνουν για να αλλάξουν την διαρκή καφρίλα των οπαδών, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα πέρα από βία και αλητεία…

Δεν έφθανε λοιπόν που το Σάββατο είχαμε επεισόδια σε τρία διαφορετικά σημεία, στο κολυμβητήριο Πειραιά, στη Νίκαια και στο Αιγάλεω, σήμερα, πριν λίγη ώρα στο Περιστέρι είχαμε νέο μέτωπο επεισοδίων, αυτή τη φορά μεταξύ οπαδών του Ατρομήτου και του Πανιωνίου, λίγο ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι των δύο ομάδων για την Σούπερ Λίγκα.

Μόλις έφθασαν στο γήπεδο συνοδεία αστυνομικών, οι 300 οπαδοί του Πανιωνίου, οι ομόλογοι τους, του Ατρομήτου, άρχισαν να πετούν αντικείμενα και καπνογόνα. Επικράτησε πανικός, έγινε ανταλλαγή ρίψεων, με την αστυνομία να παρεμβαίνει και να εκτονώνει γρήγορα την κατάσταση. Όμως, από τα επεισόδια, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα ενώ έπεσε και μια μολότοφ.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, κατευθύνθηκε προς τους οργανωμένους της ομάδας του προκειμένου να μην ξεφύγει άλλο η κατάσταση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter