Σταυρούπολη: «Η κόρη μου ξυλοκοπήθηκε άγρια από φασίστες – Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα είναι ασφαλής στο σχολείο»

Σταυρούπολη: «Η κόρη μου ξυλοκοπήθηκε άγρια από φασίστες – Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα είναι ασφαλής στο σχολείο»

Για την άγρια επίθεση που δέχτηκε η κόρη της από φασίστες στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης μίλησε η μητέρα της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Απειλείται η ζωή της, κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι η κόρη μου θα είναι ασφαλής στο σχολείο», ανέφερε η μητέρα της αποκαλύπτοντας ότι ξυλοκοπήθηκαν άγρια ακόμακαι όσοι συμμαθητές και συμμαθήτριές  έσπευσαν να βοηθήσουν την κόρη της.

Η κόρη της δέχθηκε την άγρια επίθεση των φασιστών όταν την είδαν να καταγράφει σε βίντεο όσα συνέβησαν μέσα στο σχολείο από τους νεοναζί.

Όπως είπε η μητέρα της μαθήτριας τα άτομα που την ξυλοκόπησαν είναι γνωστά, δεν φορούσαν κουκούλες και τους ξέρουν όλοι ακόμα και οι καθηγητές που είναι τρομοκρατημένοι. Από φόβο και μόνο δεν μιλάει κανένας, πρόσθεσε.

Η μαθήτρια, όπως είπε η μητέρα της, δεν πάει ακόμα στο σχολείο γιατί η κατάσταση δεν έχει εξομαλυνθεί ενώ επεσήμανε ότι «κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι το παιδί μου θα είναι ασφαλές στο σχολείο».

Όπως είπε μόνο το 1/3 των μαθητών μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, πηγαίνει στο σχολείο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter