Επεισόδια και άγρια καταστολή στην πορεία για τον Κουφοντίνα (Photos)

Επεισόδια και άγρια καταστολή στην πορεία για τον Κουφοντίνα (Photos)

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια για να διαδηλώσουν υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και δυνάμεις της αστυνομίας έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας, με την αστυνομία να προχωρά μάλιστα και σε προσαγωγές διαδηλωτών.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας εδώ και 47 ημέρες, από τις 8 Ιανουαρίου, ενώ από τις 22 Φεβρουαρίου έχει ξεκινήσει απεργία δίψας, γεγονός που έγινε γνωστό από ανάρτηση του γιου του, Έκτορα, στο Facebook. Αίτημά του είναι η μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Δομοκού όπου και κρατείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση για υποχρεωτική λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, ύστερα από αίτημα των γιατρών του νοσοκομείου Λαμίας. 

Από τις 16:30 είναι κλειστοί οι σταθμοί του μετρό σε Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα, ύστερα από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter