Επεισόδια στο Βερολίνο: Βίντεο – ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή των Ελλήνων οπαδών

Επεισόδια στο Βερολίνο: Βίντεο – ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή των Ελλήνων οπαδών

Το απόλυτο χάος έσπειραν δεκάδες έλληνες χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο “ραντεβού θανάτου” που έδωσαν σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Βερολίνο που φιλοξενεί την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ.

Στην άγρια συμπλοκή χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα του μπέιζμπολ και γκλομπ, ενώ πρόσθεσε πως τα άτομα που ενεπλάκησαν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στην πόλη για το Final Four της Euroleague.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία της γερμανικής πρωτεύουσας, χρειάστηκε να αναπτύξει μεγάλο αριθμό δυνάμεων (πάνω από 40 αστυνομικοί και πυροσβέστες) για την καταστολή των ταραξιών.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί φαίνονται δεκάδες “αφιονισμένοι” οπαδοί να τρέχουν προς τον σταθμό και να ακολουθούν συμπλοκές., ενώ στο διπλανό ρεύμα κυκλοφορίας αμέριμνοι οδηγοί κινούσαν τα αυτοκίνητά τους χωρίς να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στην περιοχή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Das ist Berlin! (@dasistberlinbitch)

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στη συνοικία Prenzlauer Allee, η αστυνομία προσήγαγε 89 άτομα, όπως δήλωσε εκπρόσωπός της με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι περισσότεροι ήταν Σέρβοι. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Βερολίνου έγραψε στο Twitter ότι ένα άτομο τραυματίστηκε βαριά στη μαζική συμπλοκή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ άλλα δύο άτομα υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Επιπλέον, εννέα άτομα νοσηλεύτηκαν για ελαφρούς τραυματισμούς.

Τελικά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες όλοι οι τραυματίες υπέγραψαν και πήραν εξιτήριο με δική τους ευθύνη για να δουν τον τελικό Παναθηναϊκός-Ρεάλ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter