Επεισοδιακή και η δίκη Τζιμπριλ Σισέ και Βαγγέλη Μαρινάκη

Επεισοδιακή και η δίκη Τζιμπριλ Σισέ και Βαγγέλη Μαρινάκη

Σε γεφύρι της Άρτας εξελίσσεται η δίκη Τζιμπρίλ Σισέ-Βαγγέλη Μαρινάκη στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη πριν από 6 χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2011 στο επεισοδιακό ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού 2-1.

 Η δίκη είχε αρχίσει τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά διακόπηκε τότε, καθώς οι δικηγόροι του Β. Μαρινάκη κατέθεσαν αίτημα για παρουσία και του Γάλλου πρώην επιθετικού των «πράσινων», στην εκδίκαση της υπόθεσης. Σήμερα, η δίκη καθυστέρησε αρχικά να ξεκινήσει καθώς η πλευρά Σισέ, ζήτησε λίγη ώρα παράταση μέχρι να ετοιμαστεί ο παίκτης που έφθασε αργοπορημένος στα δικαστήρια Πειραιά. Κι όταν ξεκίνησε, διακόπηκε αμέσως, επειδή υπήρξε τηλεφώνημα στα δικαστήρια για βόμβα στο κτίριο!

Σα να μην έφθανε αυτό, όταν επιτέλους αργά το μεσημέρι η δίκη άρχισε, η πλευρά Σισέ κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης της εισαγγελέως έδρας. Αφορμή το γεγονός πως δημοσιεύματα την έφεραν παρούσα τον περασμένο Ιούνιο στην έφοδο που έγινε στα γραφεία του ΣΚΑΪ για τη σύλληψη του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη την ώρα της εκπομπής του, μετά από μήνυση του Β. Μαρινάκη και στην οποία έφοδο, στο πλευρό της εισαγελέως φέρεται να ήταν παρών, ένας αστυνομικός αποσπασμένος στην ασφάλεια του προέδρου του Ολυμπιακού.

Εκτός αυτού όμως, η πλευρά Μαρινάκη, κατέθεσε και αυτή δικό της αίτημα, με το οποίο αναφέρει πως είναι παράνομη η παράσταση της πολιτικής αγωγής και το πληρεξούσιο του Τζιμπρίλ Σισέ προς τους δικηγόρους του (αξιώνει το συμβολικό ποσό των 40 ευρώ ως ηθική ικανοποίηση για τη βλάβη που υπέστη), καθώς υπάρχει παρέλευση της πενταετίας και δεν μπορεί να ζητήσει κάτι τέτοιο ο παλαίμαχοςΓάλλος. Η πλευρά του Σισέ υποστήριξε πως η αγωγή κατατέθηκε δύο μέρες πριν παρέλθει η πενταετία. Η έδρα αποσύρθηκε προκειμένου να αποφασίσει για τα δύο ζητήματα που προέκυψαν. Μύλος…

Να θυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2011 μετά τη λήξη ου ντέρμπι των «αιωνίων» είχαν γίνει επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα αποδυτήρια και οι δύο πλευρές αλληλο-μηνύθηκαν επειδή και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι ο ένας έβρισε και μείωσε τον άλλον…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter