Επεισόδιο Κούγια με δικαστή της ΕΠΟ: «Είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης»

Επεισόδιο Κούγια με δικαστή της ΕΠΟ: «Είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης»

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδί και απευθυνόμενος σε μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής είπε «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Επεισόδιο προκάλεσε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ, κλπ…».

Ο συγκεκριμένος δικαστής κάλεσε την αστυνομία και αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας με περιπολικό. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ».

Σήμερα το μεσημέρι ανακοινώθηκε ότι ο Κούγιας τιμωρείται με απόφαση της ΠΕ της ΕΠΟ με 4,5 μήνες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για περιστατικά που έγιναν σε παιχνίδια της Κορίνθου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: Του επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου για 4,5 μήνες στα γήπεδα

Μαρία Καρυστιανού: ΕΡΓΟΣΕ, Hellenic Train, ΡΑΣ, υπουργός και πρωθυπουργός έχουν ευθύνη για τα Τέμπη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter