«Επένδυση» με… μπανιέρα και διπλό κρεβάτι για το γραφείο του Παπαθανάση

«Επένδυση» με… μπανιέρα και διπλό κρεβάτι για το γραφείο του Παπαθανάση

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση και επέκταση του γραφείου του στο κτίριο της πλατείας Συντάγματος, μία κίνηση που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις ακόμη και εντός ΝΔ.

Ξανά στο προσκήνιο βρέθηκε το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όχι φυσικά για κάποια επένδυση, αλλά για τα πολυτελή γούστα του Νίκου Παπαθανάση.

Συγκεκριμένα, η «Δημοκρατία» με δημοσίευμά της αναφέρεται στην επιλογή του Νίκου Παπαθανάση, (ο οποίος πρόσφατα αναβαθμίστηκε από υφυπουργός σε αναπληρωτή υπουργό) για την… αναβάθμιση του γραφείου του, που πλέον θα διαθέτει «νέο χλιδάτο εξοπλισμό (μέχρι και διπλό
στρώμα περιλαμβάνεται στις αγορές) και είδη υγιεινής (μπανιέρα, νιπτήρες
κ.λπ.)»,
σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εν λόγω Μέσου!

Μάλιστα, όπως μας πληροφορεί το ίδιο ρεπορτάζ, τα πολυτελή γούστα του Παπαθανάση έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια σε αρκετούς συναδέλφους του.

Υπό κανονικές συνθήκες, ερωτήσεις όπως το γιατί να κρίνεται αναγκαία η προσθήκη κρεβατιού και μπανιέρας σε ένα γραφείο, θα κινούνταν στη σφαίρα της φαντασίας, ωστόσο η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι εντελώς διαφορετική υπό το πρίσμα των «αρίστων» κοινωνών του «επιτελικού κράτους».

«Ένα χαλαρό μπάνιο κι ένας υπνάκος επιβάλλονται»

Η «χλιδάτη» ανακαίνιση του γραφείου του Νίκου Παπαθανάση δεν πέρασε απαρατήρητη από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος να προχωρά σε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο στο Twitter:

«Μέσα σ’ όλα τα άλλα, σήμερα μάθαμε επίσης ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, παρήγγειλε μπανιέρα και διπλό κρεβάτι για το υπουργείο!. Με “τόση δουλειά” που έχει πέσει στο Ελληνικό, ένα χαλαρό μπάνιο κι ένας υπνάκος επιβάλλονται».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter