Έπεσαν κομμάτια τσιμέντου σε προαύλιο δημοτικού σχολείου της Αθήνας πάνω σε μαθητές (Photos)

Έπεσαν κομμάτια τσιμέντου σε προαύλιο δημοτικού σχολείου της Αθήνας πάνω σε μαθητές (Photos)

Σε ένα σχολείο με σοβαρά κτιριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας πηγαίνουν καθημερινά δεκάδες παιδιά δημοτικού θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα. 

Πρόκειται για τον 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών που την περασμένη Παρασκευή έπεσαν κομμάτια τσιμέντου πάνω στα παιδιά. Από τύχη κάποιο παιδί δεν χτύπησε πολύ σοβαρά. Ο σύλλογος έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις τα τελευταία χρόνια ώστε να γνωστοποιήσει τα κτιριακά προβλήματα στις αρμόδιες αρχές  αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Οι γονείς ζητάνε από τις Αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

«Μηχανικοί έρχονται και φεύγουν από το σχολείο, αλλά δουλειά δε γίνεται. Περιμένετε σοβαρό τραυματισμό για να κάνετε δουλειά» αναφέρουν. 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Xρυσούλα Παπαγεωργίου καταγγέλλει μιλώντας στο documentonews «Έχουμε στείλει υπομνήματα, έχουμε κάνει συναντήσεις έχουμε πάρει τηλέφωνα και όμως, μείναμε στα “θα” και στις υποσχέσεις. Πίστωση χρόνου ζητούσε η δημοτική αρχή… Μόνο που αυτή δεν την έδωσαν τα σκουριασμένα σίδερα και οι σάπιοι τοίχοι, η μούχλα και η υγρασία. Έτσι, λοιπόν, την Παρασκευή, 23/10, και ενώ τα παιδιά βρίσκονταν στο προαύλιο του σχολείου κομμάτια τσιμέντου έπεσαν πάνω τους. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους…»

Σε ανακοίνωση τους ο Σύλλογός Γονέων και Κηδεμόνων ζητά να αναλάβουν οι υπεύθυνοι επιτέλους τις ευθύνες του. «Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και τις υποχρεώσεις σας. Δε ρισκάρουμε τη ζωή των παιδιών μας για τα πολιτικά σας παιχνίδια και την ανικανότητά σας». 


Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter