Έπεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση της «Αγιά Σοφιάς»

Έπεσαν οι υπογραφές για την υπογειοποίηση της «Αγιά Σοφιάς»

Τα νέα σήμερα το πρωί ήταν πολύ καλά για την ΑΕΚ και τους φίλους της. Κι αυτό γιατί λύθηκε ένας ακόμη σημαντικός γρίφος στα τόσα «επεισόδια» του σίριαλ του γηπέδου της «Αγιά Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (9/12) υπογράφηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, η συμφωνία για την υπογειοποίηση του νέου γηπέδου την οποία θα αναλάβει η εταιρία «Ιntrakat» συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη.

Συνεπώς άνοιξε για τα καλά ο δρόμος για την ολοκλήρωση του έργου και η επιστροφή της ομάδας στο νέο της σπίτι είναι πλέον θέμα χρόνου…

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε: “Θέλω κι εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω για την προσπάθεια. Πρέπει όμως να πούμε ότι αυτή είναι η προτελευταία υπογραφή. Η βασική και ουσιαστική υπογραφή για να τελειώσει το γήπεδο μας είναι αυτή που θα κάνει η Περιφέρεια με τον Ερασιτέχνη. Αυτό μας επείγει. Αυτό που υπογράφουμε σήμερα είναι ένα έργο του Δημοσίου. Η Περιφέρεια φτιάχνει έναν δρόμο που έχει σχέση βέβαια με το γήπεδο. Το ουσιαστικά για εμάς η υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε πλέον την Περιφέρεια για να μπει μέσα και να τελειώσει το γήπεδο μας”.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter