Χάκαραν κυβερνητικά sites το βράδυ της Πέμπτης - Εκτός για μιάμιση ώρα

Η ιστοσελίδα του πρωθυπουργού.

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν γύρω στις 9 το βράδυ της Πέμπτης και για μιάμιση περίπου ώρα, αρκετές κυβερνητικές ιστοσελίδες, μεταξύ αυτών και η ιστοσελίδα του πρωθυπουργού.

Πλην της ιστοσελίδας του πρωθυπουργού, εκτός λειτουργίας τέθηκαν και κυβερνητικά site, όπως του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και των Εξωτερικών, του υπουργείου Οικονομικών, του υπουργείου Ναυτιλίας ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν και στις ιστοσελίδες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. 

Τα sites, είτε δεν ανταποκρίνονταν, είτε δεν φόρτωναν, είτε εμφάνιζαν μηνύματα σφαλμάτων, καθιστώντας αδύνατη την πρόσβαση στο κοινό.

Δεν έχει διευκρινιστεί από την κυβέρνηση εάν το μαζικό «μπλακ άουτ» οφείλεται σε... εξωγενείς παράγοντες, όπως συνέβη πρόσφατα με την Anka Neferler, ή υπήρχε κάποιου άλλου είδους πρόβλημα. 

Σταδιακά, το βράδυ της Πέμπτης, η λειτουργία των ιστοσελίδων αποκαταστάθηκε, ωστόσο ουδείς μπορεί να αγνοήσει το γεγονός πως -μέσα σε διάστημα λίγων ημερών- έλαβε χώρα νέο μαζικό διαδικτυακό... μπλακ άουτ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.