«Έπεσε» η σελίδα του ΥΠΠΟΑ: Επικαλούνται ξανά κυβερνοεπίθεση

«Έπεσε» η σελίδα του ΥΠΠΟΑ: Επικαλούνται ξανά κυβερνοεπίθεση
Ο ιστότοπος του ΥΠΠΟΑ έχει τεθεί εκτός λειτουργίας από την Τετάρτη το πρωί δημιουργώντας τεράστια προβλήματα σε ολόκληρο το σύστημα ηλεκτρονικής επικοινωνίας.
Αυτήν την αστεία δικαιολογία επικαλέστηκαν ο Υπηρεσιακός Γραμματέας και οι Γενικοί Διευθυντές – δηλαδή ότι δέχτηκαν κυβερνοεπίθεση – προκειμένου να αποφύγουν να συναντηθούν με αντιπροσωπεία των απεργών από τα μουσεία και το Υπουργείο Πολιτισμού στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε έξω από τη Μπουμπουλίνας την προηγούμενη Πέμπτη. Οι απεργοί διαμαρτυρήθηκαν για τον νόμο Μενδώνη που διαλύει τα μεγάλα Κρατικά Μουσεία, υπονομεύει τον ερευνητικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό τους ρόλο και δίνει την «χαριστική βολή» στην Αρχαιολογική Υπηρεσία.
Το μήνυμα που εμφανίζεται είναι το εξής:
Αυτή τη στιγμή προβλήματα, με άγνωστες έως τώρα συνέπειες, έχουν δημιουργηθεί σε όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες του Υπουργείου. Άγνωστος παραμένει και ο χρόνος που θα χρειαστεί για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας τους.
Αλήθεια πόσες μέρες χρειάζεται για να αποκατασταθεί μία τέτοια ζημιά;

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Τράπεζα Θεμάτων είχε βγει «εκτός λειτουργίας» για ώρες με τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων να μην μπορούν να δώσουν εξετάσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter