Επέστρεψε με νίκη από τη διακοπή ο ΠΑΟΚ

Επέστρεψε με νίκη από τη διακοπή ο ΠΑΟΚ

Ο Χοσέ Κάνιας σημείωσε το πρώτο γκολ της καριέρας του και ο Στέλιος Κίτσιου ήρθε από τον πάγκο για να «γράψει» το τελικό 2-0 του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ, στην τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη του «δικέφαλου».

Το ματς είχε από το ξεκίνημα μια σταθερή εικόνα. Τον ΠΑΟΚ να πιέζει, να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και την ΑΕΛ να κλείνει χώρους και να αναζητά μια καλή επίθεση στην κόντρα. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που κατέγραψαν τις περισσότερες τελικές, χωρίς ωστόσο να ανησυχούν ιδιαίτερα τον Ξενοδόχοφ. Τελικά, βρήκαν τον τρόπο να λύσουν την αμυντική εξίσωση των «βυσσινί» στο 37. Ο Κάνιας υποδέχθηκε την μπάλα μετά από διώξιμο της άμυνας και με ωραίο μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Λέο Μάτος είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς, ωστόσο το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε πιεστικά και στο δεύτερο μέρος, αναζητώντας το γρήγορο γκολ, χωρίς ωστόσο να βγάζει καθαρή ευκαιρία. Η ΑΕΛ, από την πλευρά της, έχοντας μείνει στο ματς, προσπάθησε να βγει μπροστά και να αναζητήσει τις πιθανότητές της, χωρίς επιτυχία. Το σουτ του Ντέλετιτς πέρασε άουτ, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς προσπάθησε από τον πάγκο να βελτιώσει την ομάδα του, όντας εμφανώς μη ικανοποιημένος. Ένα σουτ του Κίτσιου στο 85′ έφυγε πολύ ψηλά. Το δεύτερο 45λεπτο δεν είχε ρυθμό, αλλά ο ΠΑΟΚ στο 87′ βρήκε το δεύτερο γκολ που τόσο αναζητούσε. Ο Κίτσιου, έπειτα από ωραία πάσα του Κάτσε, έγραψε το τελικό 2-0, διατηρώντας τον ΠΑΟΚ σε απόσταση αναπνοής από τον δεύτερο Πανιώνιο.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Λέο Μάτος, Κάνιας, Σάκχοφ, Ενρίκε (63′ Κίτσιου), Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (80′ Κάτσε), Αθανασιάδης (56′ Κουλούρης)

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Ναβάρο (77′ Κάπος), Γιοβάνοβιτς (41′ Κόντορ), Γκόλιας, Ρέντζας, Φατιόν, Βαρέλα, Αβραάμ (63′ Ικάουνιεκς), Ντέλετιτς, Μασαλέσα, Ναζλίδης

Στους άλλους αγώνες είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 1-1

Λεβαδειακός-Βέροια 3-1

Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1

Πανιώνιος-Ατρόμητος 2-1

ΑΟ Κέρκυρα-Ηρακλής 0-3

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-3

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter