Επέστρεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά έχασαν οι Μπακς

Επέστρεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά έχασαν οι Μπακς

Η επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μόλις μία εβδομάδα μετά τον φαινομενικά σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, δεν ήταν αρκετή για να βγάλει τους Μιλγουόκι Μπακς στον αφρό του πρώτου τελικού του ΝΒΑ.

Οι γηπεδούχοι Φίνιξ Σανς νίκησαν με 118-105 (ημίχρονο 57-49), πήραν προβάδισμα με 1-0 και έχουν το δεύτερο τελικό στην έδρα τους τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο συγκινητικός Γιάννης τελείωσε το ματς με 20 πόντους (6/11 σουτ, 7/12 βολές, 1 τρίποντο), 17 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα, 2 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Η διαφορά έφτασε τους 20 πόντους στην γ’ περίοδο, πριν πλησιάσουν οι Μπακς στο 101-94. Ο Κρις Μίντλετον ήταν πρώτος σκόρερ των «Ελαφιών» με 29 πόντους, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ πρόσθεσε 17.

Ο εκπληκτικός Κρις Πολ ήταν ο κορυφαίος του πρώτου τελικού με 32 πόντους και 9 ασίστ. Ο ΝτεΑντρε Έιτον είχε 22 πόντους και 19 ριμπάουντ, ενώ ο Ντέβιν Μπούκερ πέτυχε 27 πόντους.

Οι Σανς, που δεν έχουν κατακτήσει ποτέ τίτλο στο ΝΒΑ ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο φετινό ΝΒΑ πίσω από τους Γιούτα Τζαζ. Οι Μπακς διεκδικούν το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, μισό αιώνα με την εποχή του Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ (1971).

Ο τρίτος και ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθούν στο Μιλγουόκι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter