Επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού ο Κουφοντίνας

Επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού ο Κουφοντίνας

Στις φυλακές Δομοκού μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης Κουφοντίνας 27 ημέρες μετά τον τερματισμό της απεργίας πείνας.

Στις 14 Μαρτίου ο Δ. Κουφοντίνας ανακοίνωσε τον τερματισμό της απεργίας πείνας που έκανε και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας για πάνω από 10 μέρες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε και παρέμεινε φρουρούμενος σε θάλαμο στην Παθολογική πτέρυγα του νοσοκομείο απ’ όπου σήμερα το μεσημέρι με παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων μεταφέρθηκε και πάλι στις φυλακές Δομοκού.

Σημειώνεται πως η μεταφορά αυτή έρχεται μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των γιατρών του που καθιστούσαν σαφές ότι ο Δ. Κουφοντίνας πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης για την ομαλή πορεία της υγείας του καθώς ακόμα η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αφού όπως σημειώνουν «παραμένει εξαιρετικά αδύναμος και παρουσιάζει σοβαρή μυοπάθεια και νευροπάθεια μετά από την σημαντικού βαθμού απώλεια μυϊκής μάζας ως εκ της παρατεταμένης ασιτίας».

Ο γιος του Έκτορας Κουφοντίνας σχολίασε στα social media:

«Στις φυλακές Δομοκού μεταφέρθηκε πριν λίγη ώρα ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Αν και οι γιατροί έχουν δώσει σαφή οδηγία για μεταφορά του σε κέντρο αποκατάστασης, ή φυλακή με νοσοκομείο 248. Ακόμη ένα παράσημο στο στήθος σου· στο πρόσωπό σου ακόμη μια ρυτίδα. Γ. Ρίτσος – “Μονόχορδα”»

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter