Επέτρεψαν σε δικαστή να εκδικάσει αγωγή του Φρουζή κατά του Documento αν και ο σύζυγός της είχε επαγγελματικές σχέσεις με τον Mister Novartis!

Επέτρεψαν σε δικαστή να εκδικάσει αγωγή του Φρουζή κατά του Documento αν και ο σύζυγός της είχε επαγγελματικές σχέσεις με τον Mister Novartis!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σήμερα που είχε οριστεί η εκδίκαση της αγωγής του Mister Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή κατά της εφημερίδας Documento του εκδότη της Κώστα Βαξεβάνη και της δημοσιογράφου της εφημερίδας Αντιγόνης Μιχοπούλου.

 O Κώστας Φρουζής έχει κάνει αγωγή για το δημοσίευμα της εφημερίδας που αναφερόταν σε δείπνο που είχε διοργανώσει ο επικεφαλής της Novartis Ηellas προς τιμήν του σημερινού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη .

Η πρόεδρος της έδρας κ Νίκη Μαργιόλη έκανε αίτηση εξαίρεσης καθώς ο σύζυγος της όπως η ίδια ενημερώνει στην αίτηση, ως νομικός σύμβουλος εταιρείας είχε έρθει σε διαπραγματεύσεις με τον Κωνσταντίνο Φρουζή στα γραφεία της εταιρείας που εκπροσωπούσε γεγονός το οποίο έχει γίνει γνωστό και μέσω δημοσιευμάτων στο Τύπο. Η πρόεδρος της έδρας επίσης αναφέρει στην αίτηση εξαίρεσης της ότι ο σύζυγός της έχει ανταλλάξει και ηλεκτρονικά μηνύματα αλλά έχει κάνει και κατ ιδίαν συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Φρουζή προκειμένου ο Mister Novartis να αναλάβει θέση ανώτατου διοικητικού στελέχους στην εταιρεία.

Την ώρα που η πρόεδρος της έδρας λέει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ο σύζυγος της είχε επαγγελματικές επαφές με τον Φρουζή και ζητά την εξαίρεσή της, το πρωτοδικείο Αθηνών προχώρησε σε μια πρωτοφανή απόφαση κρίνοντας ότι η δικαστής μπορεί να συνεχίσει την εκδίκαση της υπόθεσης γιατί ο σύζυγος της… πιθανολογείται ότι είχε επαγγελματικές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Φρουζή.

Δηλαδή η ίδια η δικαστής ζητά να εξαιρεθεί αναφέροντας πραγματικά γεγονότα και το αρμόδιο δικαστήριο για να εξετάσει την αίτησή της δεν τα δέχεται ως πραγματικά άλλα ως πιθανότητες. Τι άλλο θα ζήσουμε…

Διαβάστε ακόμη: Τα αποκαλυπτικά emails / Η νέα Siemens του Κυριάκου: Φίλος και υποστηρικτής του ο mister Novartis

Μυστικά & Documento

17/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Documento Newsletter