Επιβράβευση της πορείας της ΕΥΔΑΠ προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Επιβράβευση της πορείας της ΕΥΔΑΠ προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Τρία βραβεία απέσπασε η Διεύθυνση Ψηφιακής Διοικητικής Πληροφόρησης της ΕΥΔΑΠ στην τελετή απονομής των Impact Business IT Excellence Awards 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου 2019.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Ψηφιακής Διοικητικής Πληροφόρησης της Εταιρείας απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Continuous Business Improvement» για το έργο Διοικητικού Εκσυγχρονισμού, αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Ενοποίηση Συστημάτων» και χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Big Data» για το έργο Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δεδομένων.

Η ΕΥΔΑΠ επενδύει διαρκώς στην αναπτυξιακή στρατηγική και τον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών της, θέτοντας ως προτεραιότητα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Μπενίσης και ο Πρόεδρος Δ.Σ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Στη δήλωσή του ο κ. Μπενίσης, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η ΕΥΔΑΠ έθεσε ως στόχο να διαψεύσει το στερεότυπο της αναποτελεσματικής δημόσιας εταιρείας και το κατάφερε. Η ΕΥΔΑΠ είναι η δική σας Εταιρεία και θέλουμε να βλέπετε στην πράξη ότι λειτουργούμε όπως όλες οι σύγχρονες εταιρείες».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter