Επιδεινώνεται η υγεία του απεργού πείνας Κουφοντίνα – Νέα συνεδρίαση για την χορήγηση άδειας

Επιδεινώνεται η υγεία του απεργού πείνας Κουφοντίνα – Νέα συνεδρίαση για την χορήγηση άδειας

Επιδεινώνεται ημέρα με την ημέρα η κατάσταση της υγείας του απεργού πεινάς, Δημήτρη Κουφοντίνα, που αρνείται να του χορηγηθεί οποιοδήποτε σακχαρούχο σκεύασμα και πίνει μόνο νερό.

Στον απεργό πείνας που τις τελευταίες ημέρες νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας συμπαραστέκονται η σύζυγος του, Αγγελική Σωτηροπούλου, ο φοιτητής γιος τους, Έκτορας, αλλά και πολλοί αλληλέγγυοι..

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες συνεδριάζει σήμερα το Συμβούλιο Φυλακής που εξετάζει αιτήσεις κρατούμενων για χορήγηση άδειας.

Το συμβούλιο θα συνεδριάσει με τη νέα του σύνθεση, καθώς έχει ήδη τοποθετηθεί ο νέος επόπτης, εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά, Ιωάννης Χατζόγλου.

Ένα από τα αιτήματα που κανονικά θα πρέπει να εξετάσει το συμβούλιο είναι αυτό του Δημήτρη Κουφοντίνα, το οποίο εκκρεμεί από τις αρχές του Μάρτη.

Το αίτημα για την χορήγηση της τρίτης τακτικής άδειας του είχε “παγώσει” μετά την αυτοεξαίρεση των δύο εισαγγελέων η οποίοι είχαν ψηφίσει θετικά τις δύο προηγούμενες φορές και τιμωρήθηκαν γι αυτό με την άσκηση πειθαρχικής αγωγής σε βάρος τους από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter