Επίδειξη ανικανότητας

Επίδειξη ανικανότητας

Εχει παράδοση η ΕΠΟ να προκαλεί συχνά πυκνά το δημόσιο αίσθημα με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που παίρνει ακόμη και για τα πιο απλά θέματα.

Τελευταίο της… κατόρθωμα, ο ορισμός του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης. Με αντιπάλους δύο ομάδες (Ολυμπιακός, ΑΕΚ) οι μεγαλομέτοχοι των οποίων (Μαρινάκης, Μελισσανίδης) βρίσκονται σε διαρκή ανελέητο πόλεμο, με σημαία της ομοσπονδίας την εξυγίανση και με δηλώσεις επί δηλώσεων για διαφάνεια. 

Είναι πολλά τα κακώς κείμενα για τα οποία μπορεί κάποιος να κατηγορήσει τους «ερυθρόλευκους» σε επίπεδο τακτικής στις ελληνικές ποδοσφαιρικές αρχές, όπως για παράδειγμα ότι τόσο καιρό φώναζαν και κατηγορούσαν τη διοίκηση Γραμμένου για κακή διαχείριση, λανθασμένες ή και μεροληπτικές αποφάσεις ζητώντας την απομάκρυνσή της, αλλά την ίδια στιγμή θέλουν την παραμονή της μέχρι τον Οκτώβριο και ζητούν να μη γίνουν εκλογές νωρίτερα στην ομοσπονδία. 

Ομως σε ό,τι έχει να κάνει με τον τελικό του Κυπέλλου, δίκαια φωνάζουν αλλά κανείς από εκείνους που σήκωσαν τη σημαία της εξυγίανσης δεν ακούει ή δεν θέλει να ακούσει. Προφανώς γιατί όλοι θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. 

Η ΕΠΟ λοιπόν όρισε ως ουδέτερο (αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ΟΑΚΑ που αποτελεί έδρα της Ενωσης) το δηλωμένο ως δεύτερη έδρα του «δικεφάλου» και γειτονικό στη φυσική έδρα της ΑΕΚ γήπεδο της Ριζούπολης! 

Τι κι αν περίμεναν σχεδόν όλοι να οριστεί το γήπεδο του Περιστερίου ως πραγματικά ουδέτερη έδρα. Τι κι αν ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο. Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Θύρας 7 και της Ορίτζιναλ ξεκίνησαν ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων δείχνοντας κατά πού πάει το πράγμα. 

Τι κι αν η Ριζούπολη δεν πληροί τα κριτήρια της UEFA, τι κι αν στο πάρκο Γουδή αποφάσισαν χωρίς να μπουν στον κόπο να την ελέγξουν. Ωδή στην ανικανότητα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter