Επίδειξη ανωτερότητας από ΑΕΚ, νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Επίδειξη ανωτερότητας από ΑΕΚ, νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ σκόραρε δύο φορές και πέρασε με σχετική άνεση από την έδρα του Ατρόμητου (2-0), ο οποίος παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Στο 3’ ο Μουνίθ εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ το σκορ άνοιξε στο 22’. Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ, ο Γκαρσία σούταρε με τον Γιαννιώτη να αποκρούει προσωρινά την μπάλα. Ο Τζαβέλλας, ο οποίος είχε προωθηθεί, πήρε το ριμπάουντ και με σουτ άνοιξε το σκορ. Αλλη φάση δεν είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ στην έναρξη του δεύτερου 45λεπτου πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Τσούμπερ (51’) και κάπου εκεί κρίθηκε και ο αγώνας. Ο Ατρόμητος ήταν ακίνδυνος επιθετικά, ενώ στο 65’ έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Χουάν Μουνίθ, ο οποίος χτύπησε τον Ρότσα εκτός φάσης.

Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κουλούρη, Χαρίση, Μάνταλο, Ανσαριφάρντ και Ρότα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Χαρίσης (83’ Ερλινγκμάρκ), Καρτάλης (63’ Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ, Κουλούρης, Μπεντινέλι (78’ Κλωναρίδης).

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι (75’ Σιμόες), Γκαρσία (64’ Μισελέν), Μάνταλος (53΄Γέβτιτς), Τσούμπερ (63’ Αμραμπάτ), Ανσαριφάρντ (76’ Αραούχο).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter