Επιδόματα: Οι Νεοδημοκράτες τα «μίσησαν», ο Κυριάκος τα τάζει! (Video)

Επιδόματα: Οι Νεοδημοκράτες τα «μίσησαν», ο Κυριάκος τα τάζει! (Video)

Μπορεί τα επιδόματα σε «πορφυρογέννητα» στελέχη – όπως και ο αρχηγός – να προκαλούν ρίγη αντιαναπτυξιακά τελικά όμως ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι αρέσκεται στις μαδουρέικες πρακτικές των επιδομάτων και ομνύει σ’ αυτά. 

Έτσι λοιπόν χθες ο Πρόεδρος της ΝΔ, στον αγαπημένο του ΣΚΑΪ  τόνισε σε όλους τους τόνους ότι “δεν θα κοπεί κανένα επίδομα”. 

Υπάρχει όμως μια αλλεργία στη ΝΔ με το θέμα των επιδομάτων!

Διαβάστε ακόμη: Οι Μαδούροι της Ευρώπης μοιράζουν επιδόματα

Η εκλεκτή Όλγα Κεφαλογιάννη όταν είχε ερωτηθεί από την Θεανώ Φωτίου για την τύχη των επιδομάτων είχε κυνικά απαντήσει: Θέλουμε ανάπτυξη!

Το Δεκέμβριο ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, σπεύδοντας να διευκρινίσει τα περί “επιδόματος γέννησης ύψους 2.000 ευρώ” που υποσχέθηκε ο αρχηγός του, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα του συνεδρίου του κόμματός τους, δύσκολα θα μπορούσε να διακριθεί πολιτικά από έναν χρυσαυγίτη!

Και βεβαίως η δήλωση του ανάπηρου Ευρωβουλευτή πλέον της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου για “επιδόματα-χάρες” που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και μια ιδιαίτερη διαμάχη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης μάλλον τα δικά του στελέχη θα πρέπει να πείσει σχετικά τα επιδόματα: Είναι μαδουρέικες πρακτικές, είναι ευρωπαϊκό και κοινωνικό κεκτημένο, είναι αντιαναπτυξιακά, είναι χάρες, είναι προεκλογικά πυροτεχνήματα; Τι είναι τέλος πάντων για την γαλάζια παράταξη;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter