Για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς

Επιφυλακτική η "Ώρα Αποφάσεων"

Συνεδρίαση της πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής

Η «Ώρα Αποφάσεων» αποφάσισε να σταθεί θετικά στο εγχείρημα της ίδρυσης νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και την εκλογή αρχηγού που βρίσκονται σε εξέλιξη, διατηρώντας ωστόσο τις σοβαρές επιφυλάξεις της.

Μετά τη συνεδρίαση της πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής, όπου συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις στον χώρο η «Ώρα Αποφάσεων» δηλώνει ότι «σέβεται την αγωνία, τις ελπίδες και τις προσδοκίες του κόσμου της Προοδευτικής Παράταξης, στο εγχείρημα εκλογής αρχηγού του νέου κόμματος, μη αντιπαρατιθέμενη πολιτικά και αντιμετωπίζει θετικά ό,τι δυναμώνει την Προοδευτική Παράταξη και συμβάλλει στην ανάταξη της χώρας μέσα από μια ισχυρή μεταρρυθμιστική διακυβέρνηση», σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε.

«Αυτά είναι τα κριτήρια με τα οποία θα εκφραστεί, θα παρέμβει και θα πορευτεί πολιτικά κατά τη διάρκεια των διαδικασιών καθώς και μετά την ολοκλήρωσή τους», σημειώνει χαρακτηριστικά η «Ώρα Αποφάσεων».

Αναφέρεται ακόμη ότι από την ίδρυσή της υποστηρίζει σθεναρά το θεμελιώδες αίτημα και τις προσδοκίες του προοδευτικού κόσμου να βρεθεί μία διαφορετική πολιτική διέξοδος για τη χώρα, απέναντι στην χρεοκοπημένη πολιτική του λαϊκιστικού ΣΥΡΙΖΑ και στην ανεπαρκή εναλλακτική πρόταση της συντηρητικής ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.