Επίκαιρη Ερώτηση Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Ζητά πρόσθετα μέτρα για τον τουρισμό

Επίκαιρη Ερώτηση Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Ζητά πρόσθετα μέτρα για τον τουρισμό

Πρόσθετα μέτρα για τον τουρισμό ζητά με Επίκαιρη Ερώτησή της στον πρωθυπουργό η Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας την ανάγκη να διασφαλίσει «η κυβέρνηση την εικόνα ασφαλούς υγειονομικά Ελλάδας για τους επισκέπτες μας αποφεύγοντας λάθη που έγιναν το 2020 και οδήγησαν στην έξαρση της πανδημίας».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επικρίνει την «ειδυλλιακή εικόνα» που καλλιεργεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα η κυβέρνηση και η οποία -κατά τα λεγόμενά της- δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. «Τα μεγάλα προβλήματα από την πανδημία, εντείνονται με τις ανεπάρκειες και τις καθυστερήσεις της Κυβέρνησης. Τόσο στον υγειονομικό τομέα, όσο και στην στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων» σημειώνει και παραθέτει ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο κατέταξε την Ελλάδα στις «πορτοκαλί» χώρες.

Τούτων δοθέντων, η κ. Γεννηματά ζητά από τον πρωθυπουργό τη λήψη τεσσάρων μέτρων που θα εξασφαλίσουν το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού. Πρόκειται για μέτρα που αφορούν:

1. Την εγγύηση της υγείας των επισκεπτών.

2. Τις πύλες εισόδου και δη στα βόρεια σύνορα.

3. Τις τουριστικές επιχειρήσεις.

4. Τους εργαζόμενους του κλάδους.

Με βάση τα προαναφερθέντα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ρωτά τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

1) Σχεδιάζει η Κυβέρνηση να λάβει πρόσθετα μέτρα για τη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων στον Τουρισμό; Ποια συγκεκριμένα και με ποιο χρονοδιάγραμμα;

2) Πώς σκοπεύει η Κυβέρνηση να διασφαλίσει την εικόνα ασφαλούς υγειονομικά Ελλάδας για τους επισκέπτες μας αποφεύγοντας λάθη που έγιναν το 2020 και οδήγησαν στην έξαρση της πανδημίας;

Αναλυτικά η Επίκαιρη Ερώτηση:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter