Επική γκάφα παλαίμαχου Iσπανού αλεξιπτωτιστή: Μπροστά στα μάτια του βασιλιά προσγειώθηκε σε… κολόνα (Photos+Video)

Επική γκάφα παλαίμαχου Iσπανού αλεξιπτωτιστή: Μπροστά στα μάτια του βασιλιά προσγειώθηκε σε… κολόνα (Photos+Video)

Η Ισπανία γιόρτασε την εθνική της ημέρα το Σάββατο με μια εμφάνιση ενότητας έναντι των προσπαθειών ανεξαρτησίας της Καταλονίας, μια ημέρα αφότου η κεντρική κυβέρνηση έδωσε στον ηγέτη της προθεσμία για να εγκαταλείψει τη προσπάθεια απόσχισης του

Ο Βασιλιάς Φίλιππος VI, η βασίλισσα Λετίθια και οι κόρες τους πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία παρέστησαν στην παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική Μαδρίτη. Οι ένοπλες δυνάμεις παρέλασαν, στην λεωφόρο Paseo de la Castallana, της Μαδρίτης, τιμώντας την επέτειο της ημέρας που ο Χριστόφορος Κολόμβος έφτασε στην Αμερική το 1492.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων όμως έγινε και μια επική «γκάφα» από έναν παλαίμαχο αλεξιπτωτιστή, ο οποίος κατέληξε “αγκαλιά” με μία κολόνα φωτισμού, στην προσπάθειά του να προσγειωθεί κρατώντας την ισπανική σημαία, κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του βασιλιά και της βασίλισσας της Ισπανίας, του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να δει από κοντά τις εκδηλώσεις, αλλά και των τηλεοπτικών καμερών.

Όσο για τον αλεξιπτωτιστή; Αυτός παρέμεινε για αρκετή ώρα «κρεμασμένος» πάνω στην κολόνα προτού διασωθεί από ένα όχημα στρατού. Πάντως στο τέλος η βασιλική οικογένεια τον συνάντησε σε μια προσπάθεια να τον παρηγορήσουν για το “ατύχημα” που είχε. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter