Επική γκάφα Τούρκου υποψήφιου δημάρχου – Έβαλε στο προεκλογικό του φυλλάδιο τη Χίο αντί για τη Σμύρνη

Επική γκάφα Τούρκου υποψήφιου δημάρχου – Έβαλε στο προεκλογικό του φυλλάδιο τη Χίο αντί για τη Σμύρνη

Μια απίστευτη γκάφα έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος του κυβερνώντος κόμματος στη Σμύρνη, Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί, χρησιμοποίησε στο εκλογικό του φυλλάδιο του αντί για φωτογραφία της Σμύρνης μία φωτογραφία της… Χίου!

Συγκεκριμένα αποφάσισε να βάλει στο προεκλογικό του φυλλάδιο τους Μύλους στα Ταμπάκικα με το εξής σχόλιο: «Σμύρνη, συνυφασμένη με τον τουρισμό και τον πολιτισμό». Και δίπλα η φωτογραφία του υποψήφιου δημάρχου και πρώην υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Ερντογάν, Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητο. Το λάθος ανακάλυψε ο αντίπαλός του, υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ντενίζ Γιουτζέλ, ο οποίος και επισήμανε την γκάφα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το σλόγκαν ‘Σμύρνη, συνυφασμένη με τον τουρισμό και τον πολιτισμό’ ωραίο, αλλά μακάρι αντί για τη φωτογραφία της Χίου να χρησιμοποιούσατε της Σμύρνης. Ή θα μπορούσατε να αλλάξετε το σλόγκαν ως εξής ‘Χίος, ένα νησί συνυφασμένο με τον τουρισμό και τον πολιτισμό’. Μέχρι να μάθετε ότι το μέρος της φωτογραφίας δεν είναι Σμύρνη, δεν θα προλάβετε καν να γνωρίσετε τη Σμύρνη. Όλα όσα κάνετε είναι μαϊμού, ψεύτικα!».

_x000D_
_x000D_

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter