Επική νίκη-ανατροπή της Μαρίας Σάκκαρη επί της Σερένα Γουίλιαμς (2-1)!

Επική νίκη-ανατροπή της Μαρίας Σάκκαρη επί της Σερένα Γουίλιαμς (2-1)!

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της μέχρι σήμερα πέτυχε τα ξημερώματα της Πέμπτης η Μαρία Σάκκαρη. 

Καθώς με μια επική ανατροπή νίκησε την περίφημη Σερένα Γουΐλιαμς (No3) με 2-1 σετ (5-7, 7-6, 6-1) και προκρίθηκε στους «8» του Western & Southern Open.

Το καταπληκτικό με την Ελληνίδα τενίστρια είναι πως αφού έχασε το πρώτο σετ, βρέθηκε πίσω στο σκορ και στο δεύτερο με 1-4 και 4-5! Όμως βρήκε τη δύναμη και πήρε το σετ με 7-6. Στο τέταρτο σετ η κουρασμένη και απογοητευμένη Σερένα που βρίσκεται στη δύση της καριέρας της (είναι 39 χρονών) δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη Σάκκαρη που έκανε περίπατο με 6-1.

Απόψε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα αντιμετωπίσει την Τζοάνα Κόντα για μια θέση στα ημιτελικά.

«Ενα όνειρο έγινε πραγματιότητα»

«Είναι ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα, γιατί η Σερένα Γουΐλιαμς είναι πρότυπο για εμένα και για πολλά άλλα κορίτσια. Νομίζω ότι τα επιτεύγματά της δεν πρόκειται να επαναληφθούν από καμία. Ειλικρινά την θαυμάζω» δήλωσε μετά τη νίκη της η Μαρία Σάκκαρη και πρόσθεσε: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη με τη νίκη μου. Χαρούμενη που βρήκα τον τρόπο να επιστρέψω σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Από την πλευρά της η Σερένα Γουΐλιαμς, είπε: «Ήταν δύσκολο. Θα έπρεπε να έχω κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Δεν υπήρχε δικαιολογία. Ήταν δύσκολο, αλλά είχα τόσες πολλές ευκαιρίες να κερδίσω, και πρέπει να το καταλάβω. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για να είμαι ειλικρινής. Ξεκίνησα με κράμπες, αλλά δεν έπρεπε να είμαι σε αυτήν την κατάσταση. Δεν νομίζω ότι αυτό βοηθά το νου. Κυριολεκτικά από μόνη μου μπήκα σε αυτήν την κατάσταση. Απλώς δεν έχει νόημα. Είναι απογοητευτικό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter